Proszę bardzo. http://groups.google.pl/group/pl.rec.rowery/browse_thread/thread/c0887814c61bebd4/bd434af8bb853ef2Jak będziesz miał siłę to wszystko przeczytać to napisz co Ty o tym sądzisz.
A Norwegia jest piękna Myślę, żę Alpy też są wspaniałe. Wiem bo kiedyś przejechałem trasą Tauernradweg - od wodospadów Krimml do Passau. Trasa bardzo łatwa ale te widoki... :mrgreen:
nie będę się wypowiadał na temat ludzi, nie po to zaglądam na to forum
Marku - a jak zlicza MC1.0 sumę podjechanych metrów?Czy tak samo jak seria Z - czyli wszystkie metry?Łatwo to możesz sprawdzić bo w licznikach VDO w przeciwieństwie do CM możesz obserwować jednocześnie na jednym ekraniku aktualną wysokość i sumę podjazdów. Tak więc od razu widać czy jak wysokość skacze TYLKO o 1m do góry - to czy zwiększa się od razu suma podjazdów? Pytam, bo już nie pamiętam jak to w MC1.0 wyglądało. Na trasach w miarę płaskich prowadzi to jednak do wypaczeń (na 100km tak ze 200-400m podjazdów więcej niż CM), w większych górach wyniki będą zbliżone.
Marku - a jak zlicza MC1.0 sumę podjechanych metrów? Czy tak samo jak seria Z - czyli wszystkie metry?