Autor Wątek: Przez Alpy do Toskanii 2011 - relacja z wyprawy  (Przeczytany 1002 razy)

Offline Blaru

• Miasto: Lubin
  • Na forum od: 20.12.2009
Ze sporym poślizgiem czasowym (w końcu, w pocie czoła, udało mi się ulepić jako takiego bloga) przedstawiam obszerną relację z mojej kolejnej wyprawy rowerowej, tym razem Przez Alpy do Toskanii 2011 :) 
http://blaru.blox.pl/html

"Jeśli otrzymacie drugą szansę w życiu, wykorzystajcie ją do końca" (Lance Armstrong)

www.blaru.blox.pl

Offline Mężczyzna WIESIEK

• Miasto: BARTOSZYCE
  • Na forum od: 12.01.2012
   Dzięki, wspaniała relacja, jak serial w odcinkach. DZIEKI za szczere osobiste komentarze, gratuluję wspaniałego osiągnięcia i wygrania walki ze samym sobą.

Offline Blaru

Wiesiek, dzięki:) Starałem się, żeby to nie była tylko statystyka i surowa relacja, ale i coś osobistego, co będę mógł przeczytać sobie za dziesiąt lat.
"Jeśli otrzymacie drugą szansę w życiu, wykorzystajcie ją do końca" (Lance Armstrong)

www.blaru.blox.pl

Offline m+k

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 06.09.2011
    • www.wyprawyrowerowe.zgora.pl
Gratulujemy wyprawy. Bardzo ładne zdjęcia.Wróciły wspomnienia. Przyjemnie było obejrzeć  miejsca, w których kiedyś byliśmy.
Pozdrawiamy :)

Offline Blaru

M+K:  straszliwie się cieszę, że to właśnie Wy skomentowaliście mój wątek, bo raz: studiuję gruntownie waszą stronkę od jakiegoś czasu; dwa: wybieram się w tym roku na 4-tyg. wyprawę do Norwegii, a to właśnie Wasza relacja utwierdziła mnie w decyzji (wahałem się nad Islandią jeszcze - zajarany bylem "klimatową" relacją Situ i jego "spojrzeniem"
&fmt=35 ).  :) :)

www.blaru.blox.pl

Offline Mężczyzna Pustelnik

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 13.03.2010
Fajna wyprawa
Ach, każdy rowerzysta zwykł, o grację dbać i styl. I aby linię mieć i szyk, przemierza setki gmin.
Rozkoszny życia jego tryb i piękny szprychy błysk. A kiedy wita długi zjazd, rozjaśnia mu się pysk.

Offline Mężczyzna tomzoo

• Miasto: Poznań / Niepruszewo
  • Na forum od: 19.08.2009
    • Moje zdjęcia
Hej, zacząłem czytać - fajnie się zapowiada.
Malutkie sprostowanie. To co określiłeś na zdjeciu z podpisem widok na zamek Trosky to faktycznie jest to jest Zamek Humprecht pod Sobotką, a Trosky to są ruiny charakterystyczne zamku z dwiema wieżami - nieopodal wioski Tachov. Ale to taki szczególik tylko, żeby inni nie mieli mylnego poglądu ;)
« Ostatnia zmiana: 9 Mar 2012, 23:21 tomzoo »

Jeżdżę szlakami, gdy mi z nimi po drodze...
Zdjęcia z moich wyjazdów i nie tylko    Trochę słowa pisanego

Offline m+k

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 06.09.2011
    • www.wyprawyrowerowe.zgora.pl
Blaru - bardzo miłe jest to co napisałeś. Jeśli chodzi o naszą stronę to jest ona bardzo amatorska. Może nie jesteśmy najlepszymi pisarzami (nie mamy talentu pisarskiego), ale jeżeli informacje na niej zawarte się przydadzą to znaczy, że spełniła nasze oczekiwania. Norwegię jak najbardziej polecamy, jest piękna. Z pewnością będziesz nią zachwycony. Gdybyś chciał możemy podesłać Ci na priv dokładną lokalizację sprawdzonych przez nas "dzikich" miejscówek na nocleg, po prostu daj znać.
Pozdrawiamy i dziękujemy za odwiedziny :)

Tagi: alpy włochy czechy austria 

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum