Autor Wątek: Witam wszystkich  (Przeczytany 412 razy)

krzysiek-d

• Gość
Witam wszystkich
« 7 Mar 2012, 20:25 »
Na forum trafiłem jakiś czas temu, przy okazji szukania różnych informacji na temat rowerowania.
Mieszkam w Warszawie, jeżdżę rowerem mtb, najchętniej do kampinosu i mpk (choć zdecydowanie wolę  ten 1). Mam tez kilka krótszych tras w mieście które popełniam "treningowo". Czasami wypad w góry, od czasu do czasu maraton - bez sukcesów. Nie lubię tłumu, nie lubie podjazdów, ale walcze z TYM (z podjazdami). Dawno temu jeździłem na kolarce (miałem w sumie 3), później po krótkiej przerwie przesiadłem sie na mtb. Przez dłuższą chwilę tylko tak wyobrażałem sobie swoje rowerowanie. Jednak kiedy w ubiegłym roku trafiłem na kilka fajnych stron coś mnie "chwyciło". Nie zdecydowałem sie na zmianę samego roweru, ale dokupiłem do niego bagażnik i sakwy. Najbliższe plany to rowerowe wakacje choć jeszcze nie wybrałem kierunku. W tzw. miedzyczasie kilka krótszych wypadów na mazury i pewnie w góry które bardzo lubie.
pozdrawiam,
krzysiek

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Odp: Witam wszystkich
« 8 Mar 2012, 21:05 »
Witaj na forum :D Jak to jest , że lubisz góry a podjazdów nie lubisz? Nie ma takich gór, żeby wszędzie płasko było, no bo po co komu takie góry? :D

krzysiek-d

• Gość
« 8 Mar 2012, 21:41 »
Tak sie złożyło że kontakt z górami zacząłem od turystyki pieszej i nadal to lubię.
Dopiero jakiś czas temu przyszedł czas na jazdę po górach rowerem.
Ale obiecuję poprawe, będę wiecej ćwiczył, aż polubię podjazdy.
k.   

Offline Mężczyzna cinek

• SP2SJ
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.03.2008
Witam wszystkich
« 8 Mar 2012, 22:03 »
Góry sa fajne, szkoda, że zasłaniaja widok :)
Witaj.
Cytat: miki150
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje

Offline m+k

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 06.09.2011
    • www.wyprawyrowerowe.zgora.pl
« 9 Mar 2012, 16:13 »
Witamy Cię Krzyśku na forum :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami: