no to ja nie wiem, może jestem głupi,może coś źle wpisuje albo allegro mnie ściemnia... nie mogę takiego czegoś znaleźć w ogóle
Takie opony jak na zdjęciu powinny spasować. Jeśli jednak hamulce nie dadzą wystarczającej przestrzeni można je wymienić na coś takiego:
Cytat: Zakrzak w 9 Mar 2012, 20:18no to ja nie wiem, może jestem głupi,może coś źle wpisuje albo allegro mnie ściemnia... nie mogę takiego czegoś znaleźć w ogóle Ale czego nie możesz znaleźć?@worek_foliowy - jak założysz canti bez piwotów?
@worek_foliowy - jak założysz canti bez piwotów?
Jak będę w piwnicy to przymierzę na oko 45c czy wejdą do moich hamulców i dam znać.Dętki mają podane zakresy. Jeśli 22 lub 24 byłby dolnym, to raczej będą zbyt wąskie do wymienionych powyżej opon i trzeba będzie zainwestować w szersze.
Są dokładnymi czyli wymierzona szerokość gumy?Moja dętka ma zmierzoną szerokość 22 mm i opisana jest jako 700x18/25c.
przede wszystkim rura sterowa musi być 1", najlepiej nagwintowana (albo inaczej jeszcze wymiana sterów i mostka cię czeka). Wymiana na tarcze na pewno nie jest dobrym pomysłem.Jak masz klamki hamulców "dwubiegowe" (canti/v-ki), to znalezienie czegokolwiek będzie znacznie prostsze. Na allegro jest taki amorek za 159zł.Ale powtarzam: nie będzie to dobra inwestycja.
chodzi Ci o ten?http://allegro.pl/1-amortyzator-mtb-sr-suntour-xcm-v3-czarny-i2182148899.html