Autor Wątek: Przeróbka szoso miejskiego Peugeota na treka,jak to zrobić?  (Przeczytany 3724 razy)

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
Moim zdaniem lepiej kupić rower możliwie zbliżony do ideału i ewentualnie zmieniać to co nie pasuje, a nie przerabiać Wigry na 29era.

Kupowanie części osobno wyjdzie dużo drożej.
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Mężczyzna Zakrzak

• Miasto: Opolskie
  • Na forum od: 09.03.2012
Kupiłbym nowy rower bez zastanowienia gdybym tylko dysponował jakąś gotówka, jestem biednym uczniem więc jest ciężko mi zdobyć a co dopiero wydać kwotę powiedzmy 1000zł sprzedam swój rower na części, może uda się jakąś kase za niego dostać,może uda się dostać jakieś dofinansowanie ewentualnie coś dozbieram  ::)

pajak_gdynia - chodzi Ci o taka typową Holenderkę?
« Ostatnia zmiana: 20 Mar 2012, 10:58 Zakrzak »

Offline Mężczyzna Kotu

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 18.01.2012
    • Koci blog rowerowy :)
Zakrzak - opcja z rowerem holenderskim to w przypadku braku kasy chyba najprostsze rozwiazanie. Pod linkiem http://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=5538.0, na drugiej pozycji masz rower kupiony za niecałe 400 PLN z przesyłką, po przeglądzie (przeplot tylnego koła) i dokupieniu gadżetów za jakie 300 (opony, siodełko, torba na kierownicę i inne bzdury) przeszedł bez problemu wyprawkę Białowieża - Wilno, i śmigał cały sezon w mieście.
Jak na opcje low cost - uważam że nieźle ;)

Offline Mężczyzna Zakrzak

• Miasto: Opolskie
  • Na forum od: 09.03.2012
no to chyba dobra opcja, zobaczymy jak będę miał kasę :)

póki co jadę na warsztat porobić fotki bo już mam kupców prawie na wszystkie rzeczy :D

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum