w ogóle, bałem się, że ktoś napiszę "czemu tak po ROSYJSKU"
Cytat: Zakrzak w 11 Mar 2012, 23:09w ogóle, bałem się, że ktoś napiszę "czemu tak po ROSYJSKU"Witaj na forum czemu tak po ROSYJSKU???
Cytat: Zakrzak w 11 Mar 2012, 23:09a no tak wyszło poza tym jestem zagorzałym fanem kultury Ukraińskiej planuję w tym roku po Jełro się tam wybrać w ogóle, bałem się, że ktoś napiszę "czemu tak po ROSYJSKU" Kultura ukraińska jakoś do mnie nie przemawia, bo dane historyczne są okrutne - wystarczyła tylko zawierucha wojenna i ze zwykłych sąsiadów, przyjaciół, zamienili się w morderców zabijających Polaków za to, że są Polakami.http://www.stankiewicze.com/ludobojstwo/krwawe_zapusty.htmlWe wsiach, gdzie przez lata współżyły ze sobą 3 różne narody, wyznawające 3 różne religie, nagle okazało się, że trzeba wymordować Polaków i ewakuować Rosjan. To nawet na Bałkanach nie było takiej rzezi.
a no tak wyszło poza tym jestem zagorzałym fanem kultury Ukraińskiej planuję w tym roku po Jełro się tam wybrać w ogóle, bałem się, że ktoś napiszę "czemu tak po ROSYJSKU"
Możesz się witać po ukraińsku
Ale nie oczekuj pozytywnych komentarzy na opozycyjną postawę w tematach, które dla każdego patrioty są bardzo trudne.
Ooo W końcu ktoś z opolskiego Witam serdecznie i pozdrawiam