Autor Wątek: Niebezpieczeństwo dla rowerzystów w Kampinosie  (Przeczytany 945 razy)

Offline miki150

• Użytkownik forum
  • Miasto: Jeteborno
  • Na forum od: 05.07.2010
Na bank to jest na quadowców pułapka.

Offline Mężczyzna Dusza

• ✫ ♪ ✯ ♫ ✬ ♬ ✰
  • Miasto: Opole
  • Na forum od: 23.02.2010
Ku... nie przepadam za wszelkimi decybeliszami w lesie, ale to jest przesada!  :icon_cry:

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 18.08.2011
    • Hipcia i Hipek
Tylko czekać na doły z kolcami, albo spadające z góry ostrza.  ::)
martwawiewiórka [14:51]: sól kolarstwa, co to takiego?
Elizium [14:52]: spacer z rowerem po górach

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Offline Giovanni

• Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 06.06.2008
    • bikestats
"Zdaniem komendanta, takie pułapki mogą być dziełem  niezrównoważonej osoby, która może nawet nie zdawać sobie sprawy z tego,  jak może to być niebezpieczne. 

Artur Kenig dodał, że nie można wykluczyć, iż pułapki zastawia ktoś, kto jest zdesperowany po tym, jak np. quad zepchnął go  z drogi. Komendant przyznał, że strażnicy i okoliczni mieszkańcy mają poważny  problem z osobami jeżdżącymi tam na quadach i nieszanującymi przyrody i prawa ludzi do spokojnego wypoczynku czy mieszkania.  "

"Za dobrych czasów liczyłem wakacje według ilości ognisk, liczyłem wakacje według ilości nocy przespanych pod namiotem."
https://www.strava.com/athletes/27761512

Offline Drzewo

• Miasto:
  • Na forum od: 16.09.2014
Powariowali Ci ludzie.
Ktoś musi sobie złamać rękę żeby przestali się bawić w oranie szlaków i zamazywanie oznaczeń.

Dlatego ja wolę zachodnią część KPN-u. Mniej ludzi, mniej samochodów na asfaltach... Klimat wiejskiej sielanki.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum