Autor Wątek: Cześć, witam szanownych forumowiczów !  (Przeczytany 451 razy)

Offline Mężczyzna Rabarbar

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 18.03.2012
Jestem Mariusz :)
Mieszkam w Krakowie, na rowerze na poważnie śmigam od 3 lat. Jest to moje hobby któremu oddaję się w całości. W tej chwili posiadam dwa rowery: Krossa A6 i Accent`a Nordkappa mojego autorstwa.

Mam nadzieję, że uda mi się nie raz umówić z kimś z tego forum na jakąś dalszą trasę :) Generalnie cierpię srodze na brak towarzystwa na dłuższe wyjazdy, większość moich rowerowych znajomych na myśl o dystansie "trzycyfrowym"  niestety pasuje :(

Póki co mam za sobą jedną małą wyprawę z Krakowa do Kołobrzegu. W tym roku wybieram się w wakacje do Francji i na coś krótszego w weekend majowy.

Offline Mężczyzna cinek

• SP2SJ
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.03.2008
Cześć Rabarbar,
Krakusów ci u nas na forum dostatek, są tacy co piszą się nawet na 4-cyfrowe wycieczki, więc towarzystwo znajdziesz :-)

Widzę, że już się w gminy wkręciłeś :-)
Cytat: miki150
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Na forum od: 11.02.2012
Witam

Również brakuje mi wśród znajomych do wyjazdów trzycyfrowych, zwłaszcza tych z dwójką z dwójką na początku. Myślę, że możemy kiedyś się przejechać.

Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Mężczyzna Freud

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 16.06.2011
Cześć!
Skojarzyło mi się :lol: :
"Życie jest jak jazda na rowerze, żeby utrzymać równowagę musisz poruszać się do przodu." - A. Einstein
"Wax, to tylko kwestia czasu kiedy "Podróże z dziećmi" stanie się twoim najważniejszym działem" - Cinek

Offline Mężczyzna Starnol89

• Miasto: Tychy
  • Na forum od: 25.03.2011
Siemasz Twój nick jak najbardziej mi się skojarzył z ksywka mojego kumpla w robocie i też ma na imię Mariusz hehehe

Offline Mężczyzna Starnol89

• Miasto: Tychy
  • Na forum od: 25.03.2011
Cześć!
Skojarzyło mi się :lol: :

nuta mnie zwaliła z nóg  ;D

Offline Mężczyzna Rabarbar

• Na forum od: 18.03.2012
Hah, nuta rzeczywiście powala... człowiek nigdy nie zgłębi wszystkich osobliwości internetu :D Zawsze Cię coś zaskoczy.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum