Jeśli ma być to rower w teren to też często w korbie największa tarcza ma 44z - moim zdaniem za mało!
i odpowiednio krótkiej górnej rurze(!)
Cytat: worek_foliowy w 24 Mar 2012, 16:57i odpowiednio krótkiej górnej rurze(!)Dlaczego? Co Ci to da?
Dziękuję serdecznie za odzew...Jednak boję się używanych... do tej pory nic nie grzebałem w rowerach...ostatecznie kupiłem GIANTA EXPRESSION za 1249zł...Jedyne co to planowałem kupić rozmiar "L" natomiast były tylko "M" końcówka jeszcze z poprzedniego roku (mam183cm wzrostu)... Ale gość zasugerował że spokojnie mogę na nim jeździć i żebym sobie wszystkie popróbował... pojeździłem trochę na próbę przed sklepem na tych UNIBIKE-ach i na tym GIANCIE... no i najlepiej się na nim czułem... i choć była tylko "M" to jednak go wziąłem. Tegoroczny model był znacznie droższy (1499).pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dzięki za odpowiedzi i cierpliwość dla pytań "żółtodzioba"
Dziękuję serdecznie za odzew...Jednak boję się używanych... do tej pory nic nie grzebałem w rowerach...ostatecznie kupiłem GIANTA EXPRESSION za 1249zł...