Autor Wątek: BB Tour 2012  (Przeczytany 33122 razy)

Offline Wilk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
Odp: BB Tour 2012
« 6 Lut 2021, 20:03 »
Co za różnica czy pierwsze czy przedostatnie. Zawsze przed kimś dotarła do mety.

Jak nie znasz sprawy - to nie mędrkuj, właśnie przed nikim nie dotarła do mety, była ostatnią co się w limicie zmieściła, walczyła tylko sama ze sobą. I nie jest to żaden wielki grzech, bo kluczem jest to, że nie było to w jakikolwiek sposób zamierzone i zaplanowane oraz zysk z tego był pomijalny.
Mam nadzieję, że następni też posypią głowy popiołem.
Chciałbym zobaczyć tych Katonów co tak grzmią, co by sami zrobili jakby na trasie się ich rodzice z herbatką pojawili.
« Ostatnia zmiana: 6 Lut 2021, 20:10 Wilk »

Offline Mężczyzna hansglopke

• Miasto: Zduńska Wola
  • Na forum od: 22.02.2013
« 6 Lut 2021, 20:43 »
Nawet ostatnia osoba w limicie wyprzedza pierwszą, której czasu brakło.

Ja też Was oszukuję bo jeżdżę wygodnym rowerem i nie muszę przechodzić cielesnych katuszy.
Zbierałem gruszki i piłem piwo w 2016 r.

No i najważniejsze.  Był też odcinek gdzie nie zachowałem minimalnej odległości od poprzedzającego zawodnika. Nie była to jazda na kole, ale było mniej niż 100m.
« Ostatnia zmiana: 6 Lut 2021, 20:53 hansglopke »
"Rower do ultra musi być przede wszystkim wygodny. Reszta jest mniej ważna."  - Turysta

Offline Wilk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
« 6 Lut 2021, 20:47 »
Ja też Was oszukuję bo jeżdżę wygodnym rowerem i nie muszę przechodzić cielesnych katuszy.

Ale za to cierpisz psychicznie, bo jechanie na pojeździe tak wyglądającym nie pozostaje neutralne dla głowy  :P

Offline Kobieta Weronika

• Miasto: Wychódźc
  • Na forum od: 26.01.2020
    • Dawne podróże - pamiętnik z początku XXI wieku
« 7 Lut 2021, 02:28 »
właśnie przed nikim nie dotarła do mety, była ostatnią co się w limicie zmieściła.
Dokładnie to było w ten sposób, że tuż przede mną dotarł ktoś, kto w sumie jechał więcej czasu niż ja.

Jest zaś inny, dodatkowy problem - "pomoc osób trzecich" a klasyfikacja "solo" - choć maraton przebyłam "solo", to herbaty, soku się napiłam w sposób niezgodny z regulaminem, a więc tytuł kategorii nienależny.

I inna rzecz, która mi ciążyła na sumieniu. Po odbiór stroju w 2012 nie pojechałam, był przysłany jakoś miesiąc po zawodach, a pieniądze za przesyłkę oddałam dopiero w 2018.

Offline Mężczyzna Alois Lerche

• Miasto: Orzesze
  • Na forum od: 25.11.2015
« 7 Lut 2021, 20:43 »
Nie martw się... Ja coś tam pozamawiałem i zapłaciłem z góry a przesyłka przyszła do mnie chyba za rok... więc się suma sumarum wyrównuje ;)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum