Autor Wątek: sezonowe plany na 2008:)  (Przeczytany 3797 razy)

Babencja

• Gość
sezonowe plany na 2008:)
« 4 Mar 2008, 12:11 »
Witajcie dziewczyny;)dawno tu nie zagladalam,ale w dalszym ciagu pedaluje, fakt ze do pracki, ale cos;)))zbliza sie sezonik i jestem ciekawa waszych wyjazdow. Moje szwedanie w tym roku bedzie po oobwodize kaligradzkim z litwa(weekend majowy)a lipcu 21 dni po bialorusi;)))aa i w ubieglym roku syberia nie wypalila, ale znakomicie porowerkowalam po rumunii. Swietny kraj krajobrazy, ludzie, ale daja wycisk przelecze trzeba byc bardzo rozkreconym;)pozdrowka rowerkowe

Offline anooshka

• Miasto: tu i tam:)
  • Na forum od: 04.06.2006
    • http://www.ku-sloncu.org
« 10 Mar 2008, 22:24 »
witam witam
hmm ja rowniez tylko do pracy codziennie poki co i tylko 16km dziennie:/ no ale coz lato nadejdzie.. i mysle popedałowac przez Islandie, Hiszpanie lub Maroko:) poki co  życze wielu slonecznych weekendow i rowerowania radosnego - wiosennego:)
pozdrawiam
anooshka

Offline Kobieta magdad

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 17.08.2006
    • http://www.bajkers.com
« 4 Kwi 2008, 14:25 »
Ja póki co bez plnaów na wakacje, aż dziwnie mi z tym :/. Weekend majowy planuje gdzieś w okolicach beskidu sądeckiego i pienin posmigać na rajdzie uek :).

Babencja

• Gość
« 9 Cze 2008, 09:36 »
Witajcie;)co tak malo planow od dziewczyn,czyzby nie rowerkowaly sakwami;)ja juz mam swoj plan w w sierpniu 21 dni bede wyciskac pot na gorach macedonii i albanii;)jesli ktos ma ochote to zapraszam;)jedzie nas 4 osoby.Nie ukrywam trzeba byc dobrze przygotowanym kondycyjnie.jak co to piszcie na gg pozdrawim rowerkowo

Offline Kobieta magdad

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 17.08.2006
    • http://www.bajkers.com
« 9 Cze 2008, 09:55 »
O byłam tam rok temu :), piękne góry. Jak wygląda Wasza trasa? Ja zacznę wprowadzać moje plany w życie jak napisze magisterkę :).

Babencja

• Gość
« 3 Kwi 2009, 12:14 »
Witajcie rowerzystki , jako ze sloneczko jzu pozwala na rowerkowanie jestem ciekawa wszych planow na 2009r gdzie palnujecie tak wiecej niz dwa tygodnie porowerkowac???ja mam  dwie opcje albo z Peterzburga prze białorus do polski albo litwe, a drug wyprawa Hiszpania oczywiscie 3 dygodnie ;)pozdrawiam rowerkowo ;)))

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
« 3 Kwi 2009, 12:21 »
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
« 3 Kwi 2009, 14:42 »
Babencja, Hiszpania ? a w jakim terminie? tez w tamtym kierunku uderzam, konkretnie do Lizbony.... (i z powrotem po 2 tyg odpoczynku ;p)
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum