Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje
Są jeszcze jakieś rolki zmieniające uciąg linki. Chyba Avida. Wilk coś takiego stosował, może powie coś dokładniej?
Ale jeśli ktoś nie chce mieć klamkomanetek - to po co ma się bawić w takie kulawe rozwiązania?
(...) mini V są nieco słabsze - ale za to mają poważne ograniczenia co do szerokości opon i zakładania błotników (...)
No ale o co Ci chodzi? Szkodnik wyraźnie chyba napisał, że NIE CHCE klamkomanetek, a nie że nie dał rady ich zamówić z UK. Osobiście też uważam, że klamkomanetki są dużo lepsze od innych manetek do baranka - ale jego święte prawo do innego zdania. A akurat przy rowerze wyprawowym - to jest istotniejsze niż przy rowerze szosowym, własnie z powodu kwestii hamulców. Używając klamkomanetek - mamy wygodnieszą zmianę biegów, ale i zauważalnie gorsze hamulce (a w rowerze z ciężkim bagażem to kwestia bardziej istotna niż w lekkim rowerze szosowym).
Oczywiście że się da, tylko trzeba dobrze poszukać, bo to towar dużo rzadszy niż klamkomanetki
allegro.pl i wiele "ciężkich przypadków" udało mi się zdobyć przeglądając "wystawione w ciągu 24h" codziennie, do skutku
To ja podpowiem, że jest takie coś jak rss wyników wyszukiwania
Pracując w serwisie rowerowym raz mi się zdarzyło odkupić bar-endy za grosze od klienta który kupił używany rower i odrazu przyszedł żeby mu wymienić to dziadostwo na "normalne" manetki
A jakbyś sprowadzał z UKjów te Tektro (to co ma Cinek?) to może podzielimy się kosztami przesyłki?
Czasem są problemy z zamawianiem rzeczy z UK. Wysokość opłaty za przesyłkę bywa z kosmosu i nie zawsze przyjmowane są płatności z Polski.