Przewaga XTAR VC2 plus jest taka, że robi za zwykłą ładowarkę telefonu w czasie kiedy ładujemy akumulatory. Czyli za jednym zamachem ładuje więcej na raz.
Polecam tobie Liitokala Lii-300. Nie znajdziesz nic lepszego, a na dodatek będzie tańsza od XTAR.Osobiście użytkuję większy model Lii-500 i jest to najlepszy ładowarkowy kombajn jaki na rynku można kupić(pomijając temat specjalistycznych ładowarek warsztatowych). Przerabiałem większość ładowarek pojawiających się w tym temacie i aktualnie polecam wyłącznie Liitokalę ;-)
Nie szukaj zasilacza do ładowarki bc800 lecz zasilacz o parametrach odczytanych z tabliczki znamionowej, z odpowiednią wtyczką. Dochodzi jeszcze kwestia opłacalności zakupu, do bc700 zasilacz Ktec kosztuje około 10E.Nie mam akurat tej ładowarki, więc nie jestem pewien, myślę że masz napięcie 3V a prąd 4A, może?Bc700 ma 3V 2,8A.A co się dzieje z zasilaczem?psPoproś Worka, poszuka w Chinach
Chyba jednak niecyt. " Xtar VC2+ posiada dodatkową funkcję power banku z wyjściem USB 5V o maksymalnej mocy 1A. Jako źródło zasilania można wykorzystać dowolny akumulator Li-ion o pojemności minimum 2200mAh. Aby skorzystać z funkcji power banku należy odłączyć ładowarkę od zasilania i umieścić akumulator w kanale oznaczonym „USB Output”