Autor Wątek: Powitanie.  (Przeczytany 895 razy)

Offline Mężczyzna robertos

• "Rower to jest świat"
  • Miasto: Oświęcim
  • Na forum od: 25.04.2012
Odp: Powitanie.
« 27 Kwi 2012, 00:11 »
W lipcu od 4 do 23. Wszyscy z którymi rozmawiałem, mówili że mieliśmy szczęście do pogody. Nawet gdyby było gorzej z pogodą, to i tak Norwegia to piękny kraj. Ciekaw jestem jeszcze Szwecji i Finlandii. Może kiedyś uda się zobaczyć...

Offline Kobieta Marta

• Miasto: Edynburg/Lodz
  • Na forum od: 18.09.2008
    • Historie z rowerem w tle
« 27 Kwi 2012, 00:44 »
Finlandia jest ponoć pełna komarów;/
The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Offline Mężczyzna robertos

• "Rower to jest świat"
  • Miasto: Oświęcim
  • Na forum od: 25.04.2012
« 27 Kwi 2012, 08:20 »
Wszystko da się jakoś przeżyć, nawet komary. Przed wyjazdem do Norwegii, czytałem że są tam te meszki (czy muszki). Nabrałem jakiś aerozoli, smarowideł, łykałem już przed wyjazdem witamine B a żadnych muszek nie było  :D. Może w tym okresie nie było ?
Ważne jest to, że świeci piękne słońce i zaraz idę pojeździć na rowerze. Przed pracą zdążę jeszcze przewietrzyć się w lesie. A jutro rajd Kraków - Młoszowa... I to jest to, co tygryski lubią najbardziej  ;D

Offline Kobieta Marta

• Miasto: Edynburg/Lodz
  • Na forum od: 18.09.2008
    • Historie z rowerem w tle
« 27 Kwi 2012, 10:26 »
W Szkocji tez meszki sa, i daly mi niezle popalic w zeszlym roku, bo bylam w ogole na nie nieprzygotowana;/
The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum