Autor Wątek: Polska egzotyczna = majówka  (Przeczytany 809 razy)

Offline Mężczyzna AnatolPazdzior

• Miasto: krk
  • Na forum od: 25.04.2012
Polska egzotyczna = majówka
« 25 Kwi 2012, 22:05 »
Witam!
Szukam kogoś do towarzystwa do "wyprawy" rowerowej wzdłuż naszej wschodniej granicy, zaczynając od Przemyśla. Jest to dość spontaniczna wycieczka, pewne jest tylko to, że będzie rowerowa, ze spaniem pod namiotem i, że w poniedziałek muszę być na uczelni. Trasa jest opisana i w Internecie, jak i przewodnikach, które posiadam .Coś o sobie napiszę. Mam 21 lat, studiuje budownictwo i nie jestem kolarzem sportowcem, raczej fotografem. Posiadam doświadczenie podróżnicze: Zachodnie Bałkany (Do Albanii) autostopem w 2010, Gruzja autostopem rok temu. Poszukuje (płeć nie gra roli) osoby, z którą jeszcze mógłbym się spotkać w Krakowie i chwilę pogadać. Ktoś chętny?

Offline Mężczyzna Iwo

• leniwy południowiec
  • Miasto: Kraków
  • Na forum od: 20.09.2010
Odp: Polska egzotyczna = majówka
« 25 Kwi 2012, 22:11 »
Na wschód połowa forum będzie machać :) Popatrz tutaj, a jeszcze lepiej się dopisz:

http://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=6356.0

Offline Drzewo

• Miasto:
  • Na forum od: 16.09.2014
« 26 Kwi 2012, 09:19 »
Kiedy startujesz i kiedy kończysz?

Ja chciałbym uderzyć na południowy wschód z wizytą we Lwowie ale mam czas po 4.05. Chyba się tam teleportuję z Warszawy i z 5-6dni pokręcę. Dystanse ok 100km dziennie. Jeśli będziesz jechać z północy od początku weekendu to możemy się gdzieś na trasie mijać.

Ja jestem rocznik 89 i bardzo pokojowo nastawiony do świata. Też szukam kompana(-nki) na wyjazd.

Offline Mężczyzna luket

• Miasto: Dąbrowa Górnicza
  • Na forum od: 05.06.2006
    • http://www.velozone.net
« 26 Kwi 2012, 10:50 »
Ja z kolegą ruszam z Przemyśla 28 kwietnia, w planie chcemy dotrzeć do Białowieży gdzieś do 2.05, mniej-więcej po trasie z w/w przewodnika. Noclegi w namiocie lub na kwaterach, Możemy spotkać się gdzieś na trasie :)

Offline Mężczyzna gagarin

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 10.12.2010
« 26 Kwi 2012, 11:12 »
My natomiast jedziemy tą trasą ale w drugą stronę, z Białegostoku do Hrubieszowa (potem już odbijamy na Tomaszów Lubelski - Rzeszów). Też się pewnie miniemy gdzieś na trasie.
Jeżdżę aby jeść.

« 27 Kwi 2012, 13:56 »
Dzięki za odpowiedź i za informacje Ja dopiero raczej od poniedziałku wystartuje, więc  Luket będziesz  już daleko... Szkoda, że nie ma nikogo chętnego do dołączenia się. A może akurat się ktoś znajdzie.

Offline Mężczyzna Żubr

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 03.11.2010
« 27 Kwi 2012, 17:07 »
Ile kilometrow chcesz dziennie zrobić? Gdzie chcesz wstępnie dojechać? Kiedy chcesz wyruszyć z Krk/Przemyśla? Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi :D

Ale pytam bo wstępnie byłbym zainteresowany.

« 28 Kwi 2012, 16:23 »
Chce zacząć w poniedziałek, ewentualnie wtorek. Nie chce jechać na wyścigi. Myślę, że  ok 100 km dziennie będzie w porządku, . Chce jechać wg przewodnika, ale nie mam wyznaczonego celu. Chociaż myślę, że celem będzie jakieś większe miasto z dworcem PKP, ponieważ przydałoby się, żebym w niedzielę/poniedziałek  był w Krk.  Jeśli jesteś zainteresowany  to możemy się spotkać jutro, gdzieś w Krakowie.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum