Autor Wątek: Ring Poznański-nocleg?  (Przeczytany 664 razy)

Offline Mężczyzna Mariusz

• Jestem, jaki jestem...
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 18.02.2012
Ring Poznański-nocleg?
« 25 Kwi 2012, 22:57 »
Nie wdając się w bliższe szczegóły,udało się zwerbować na wspólny wyjazd znajomych.
Wybór padł na ring dookoła Poznania ze startem w Lesznie.W związku z tym mam prośbę o polecenie miejsca na nocleg,w północnej części ringu.Jako,że większość jadących jest mało wyprawowa,nocleg raczej w miejscu nazwijmy to zorganizowanym,agroturystyka lub miejsce pod namiot,sprzęt mamy.Może aby nie zniechęcić jadących pierwszy raz był dostęp do minimalnych wygód :)
A może nie ma problemu? W opisie trasy napisano,że powstały liczne bazy agroturystyczne.Ale jak to u nas bywa pewnie rzeczywistość jest inna.Nie wiem,nigdy nie jechałem tej trasy.Tak wiem,czytałem,trasa nie jest zbyt atrakcyjna turystycznie.
Hmm,przepraszam popełniłem bląd niezamierzony.
Proszę o przeniesienie.
Edit:
Nikt nie przeniósł zakładam,że jest na miejscu.
Nikt nie pomoże? proszę :)
« Ostatnia zmiana: 26 Kwi 2012, 19:14 Mariusz »
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

Offline Kobieta hindiana

• Miasto: Irlandzka wieś, królewskie hrabstwo
  • Na forum od: 04.09.2010
    • 87th Dublin Polish Scout Group, Scouting Ireland
Odp: Ring Poznański-nocleg?
« 25 Kwi 2012, 23:01 »
Naprawde Mariuszu wydawalo ci sie, ze to jest dobry dzial dla twojego zapytania?
Mądrzy ludzie czasem się wygłupiają, głupi zawsze wymądrzają.
www.plscout.com

Offline Dream Maker

• Miasto: Baile Uí Mhatháin
  • Na forum od: 11.06.2011
« 5 Maj 2012, 22:10 »
Naprawde Mariuszu wydawalo ci sie, ze to jest dobry dzial dla twojego zapytania?

Nikt nie przeniósł zakładam,że jest na miejscu.

To, że nikt nie przeniósł nie świadczy, że temat jest w odpowiednim dziale. To świadczy raczej o pracy adminów  ;)
Do you have a dream? I'll make this dream come true. I'm... the Dream Maker

Offline Kobieta martwawiewiórka

• Użytkownik forum
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 17.08.2009
« 6 Maj 2012, 20:45 »
Hej,
mozliwe że nikt po prostu nie zna w tamtym rejonie tego typu miejscówki - a nie to, że nie chce pomóc. Tam jest sporo agroturystyk, trzeba się po prostu zdać na własną intuicję, gógla i telefon :)
Jakiś Ty społecznie dojrzały! Mogę sobie zsynchronizować z Tobą te dane?

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum