Autor Wątek: Witajcie!  (Przeczytany 977 razy)

Offline Kobieta mostar

• Miasto: Zielonka k/Warszawy
  • Na forum od: 06.05.2012
Witajcie!
« 6 Maj 2012, 21:44 »
Witam wszystkich!

Cieszę się, że trafiłam do tak sympatycznego grona. Mam nadzieję na owocną wymianę na tematy rowerowo-turystyczne. Na początek o mnie: wiem, że to nierozsądne, ale bardzo nie lubię jeździć w kasku :)

Offline Mężczyzna Mariusz

• Jestem, jaki jestem...
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 18.02.2012
Odp: Witajcie!
« 6 Maj 2012, 21:46 »
Cześć,pozwolisz że przywitam pierwszy :)
Warszawa ostatnio rośnie w siłę.
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
« 6 Maj 2012, 21:56 »
Witaj,
Fajnie że się zarejestrowałaś, ale że nie napisałaś o tym w mailu to jesteś paskuda  :P

Offline Kobieta mostar

« 6 Maj 2012, 22:14 »
Ano paskuda. Dzięki za namiar na forum :)
W ogóle jakoś od końca dziś działam - najpierw zadałam pytanie o rower, a dopiero potem się przywitałam. Dobrze, że na rowerze jeżdżę przodem.

Offline miki150

• Użytkownik forum
  • Miasto: Jeteborno
  • Na forum od: 05.07.2010
« 7 Maj 2012, 09:31 »
Witaj! Też nie lubię w kasku  :D

Offline Kobieta mostar

« 7 Maj 2012, 10:58 »
Podejrzewam, że jest nas więcej... Może by zrobić jakąś ankietę i policzyć? Ja szczerze podziwiam kaskowiczów, nawet zdarzyła mi się dość poważna wywrotka (na skórce od banana!) z utratą przytomności, którą rozsądny człowiek potraktowałby jako ostatnie ostrzeżenie - a ja nic!

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
« 7 Maj 2012, 11:39 »
witaj na forum!

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
« 7 Maj 2012, 11:45 »
Podejrzewam, że jest nas więcej... Może by zrobić jakąś ankietę i policzyć? Ja szczerze podziwiam kaskowiczów, nawet zdarzyła mi się dość poważna wywrotka (na skórce od banana!) z utratą przytomności, którą rozsądny człowiek potraktowałby jako ostatnie ostrzeżenie - a ja nic!

mam podobnie. tyle wywrotek, 3x w szpitalu, i dalej bez kasku... ;D
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
« 7 Maj 2012, 11:50 »
Waxmund, ale przecież Ty się z definicji nie kwalifikujesz do kategorii "rozsądny człowiek"  ;)

mostar, tak przy okazji to mogłabyś opowiedzieć dokładniej o tej wywrotce. Bo to zdaje się był naprawdę niecodzienny przypadek.

Offline Mężczyzna paweł.70

• Marin
  • Miasto: Ciepłe Łóżeczko
  • Na forum od: 28.11.2011
« 7 Maj 2012, 12:41 »
Kiedyś jeździłem bez kasku i w ogóle nie brałem tego po uwagę, teraz jeżdżę w kasku i to kwestia przyzwyczajenia. Czy kask spełnia swoją funkcję? W minimalnym procencie na pewno tak, natomiast jeżeli by doszło do wypadku czy kask ratuje życie...?
no ale mniejsza oto witam Cię mostar na forum

Dom jest tam, gdzie rozkładamy obóz
Liczy się podróż, a nie cel.

Offline Kobieta Marta

• Miasto: Edynburg/Lodz
  • Na forum od: 18.09.2008
    • Historie z rowerem w tle
« 7 Maj 2012, 13:02 »
Witam i pozdrawiam:)

PS. Ja tez jezdze bez kasku:)

The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Offline Mężczyzna Robb

• "Ojciec Założyciel"
  • Miasto: Kraina Wygasłych Wulkanów
  • Na forum od: 04.06.2006
    • Robb Maciąg
« 7 Maj 2012, 13:03 »
Cieszę się, że trafiłam do tak sympatycznego grona.
You've made my day :)

cześć!
… why so serious ?

Offline Kobieta mostar

« 7 Maj 2012, 13:09 »
Dzięki Wszystkim za miłe powitanie!

[/quote]mostar, tak przy okazji to mogłabyś opowiedzieć dokładniej o tej wywrotce. Bo to zdaje się był naprawdę niecodzienny przypadek.
[/quote]

Wywrotka na skórce od banana odbyła się w romantycznych okolicznościach w Warszawie, na schludnej ścieżce rowerowej przy zjeździe z Mostu Świętokrzyskiego w kierunku Pragi. Jadę. Czerwiec, niedziela, pierwsza w nocy, pusto, prawie cicho, w górze księżyc, w dole odgłosy płynącej rzeki i od czasu do czasu popiskiwanie wodnego ptactwa. Chłonę ten klimat. I nagle - leżę. Głowa boli, nie wiem, o co chodzi, rower na mnie, a wokół mnie kilku panów, którzy jak się okazało rozbierali na moście trybuną po jakiejś imprezie. Rozglądamy się, z jakiego powodu wywróciłam się na prostej i pustej drodze i oto ona - skórka! I wyraźny ślad po poślizgu przedniego koła. Napiszę co było dalej jeśli ktoś będzie miał takie życzenie, bo nie chcę Was zanudzać. W każdym razie uważajcie na prostej drodze.

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
« 7 Maj 2012, 13:23 »
heh, dobrze że się zarejestrowałaś. nie będę jedyną sierotą, która się na prostej drodze się porządnie wyrąbała ;)
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna zizu

• Miasto: Białystok
  • Na forum od: 11.01.2012
« 7 Maj 2012, 13:27 »

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....