Autor Wątek: Stanik  (Przeczytany 9957 razy)

Offline Kobieta hindiana

• Miasto: Irlandzka wieś, królewskie hrabstwo
  • Na forum od: 04.09.2010
    • 87th Dublin Polish Scout Group, Scouting Ireland
Odp: Stanik
« 10 Maj 2012, 13:27 »
Mam taka bluzke ze wzmocnionym przodem, ale przy moich standardach takie cuda nie dzialaja. Natalia, tez polecam wewnetrzne zakamarki biustonosza na sekretna kase :-P
Mądrzy ludzie czasem się wygłupiają, głupi zawsze wymądrzają.
www.plscout.com

Offline Kobieta dewunska

• Miasto: Kołobrzeg | Wrocław
  • Na forum od: 11.04.2011
« 10 Maj 2012, 13:46 »
a ja na wakacyjnych rajdach czasem jeździłam w górze od stroju kąpielowego, ale tylko jeśli chłopaki z mojej grupy byli w pobliżu, co by nie prowokować za bardzo tubylców... ;)
Tourists don\'t know where they were yesterday, travellers don\'t know where they will be tomorrow.

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
« 10 Maj 2012, 15:05 »
Wilku, a masz swoje zdjęcie w tym? :P
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Maciej Mężyński

• Miasto: Kołobrzeg
  • Na forum od: 15.02.2011
    • http://www.rowerowewakacje.pl
« 13 Maj 2012, 00:19 »
jedna woli, jak piersi są "na wolności", i stanik nie uciska, druga za to lubi sportowe staniki, które właśnie de facto spłaszczają je, trzecia za to podniesie biust do granic możliwości

rany boskie, Oszej. Mam nadzieję, że to nie po ostatnim rajdzie z moimi licealistkami masz takie obserwacje.
www.rowerowewakacje.pl
Rowerowe wyprawy z małymi dziećmi, grupami młodych ludzi i w ogóle o wakacjach na rowerze.

Offline Maciej Mężyński

• Miasto: Kołobrzeg
  • Na forum od: 15.02.2011
    • http://www.rowerowewakacje.pl
« 13 Maj 2012, 00:22 »
a ja na wakacyjnych rajdach czasem jeździłam w górze od stroju kąpielowego,
czy mogę wesprzeć twoją technikę jazdy zdjęciem dla lepszego zobrazowania tematu?
www.rowerowewakacje.pl
Rowerowe wyprawy z małymi dziećmi, grupami młodych ludzi i w ogóle o wakacjach na rowerze.

Offline Kobieta Agressiva

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 24.05.2012
    • Ride Bikes Drink Beer Get Awesome
« 24 Maj 2012, 15:56 »
staniku sportowym który spłaszcza piersi
Za to jest wygodny
Widzę tu pewną sprzeczność ;)
Z doświadczenia mogę powiedzieć, że nie jest to sprzeczność :D Stanik sportowy / top po prostu nie działa jak push up, zwyczajnie podtrzymuje to co trzeba na właściwym miejscu, nie uciska, nie przesuwa się etc dlatego też na rower jest w sam raz.
Wygląd w tej sytuacji nie jest jakiś istotny, ale wg mnie fajnie sie prezentują nawet bez koszulki :)

Offline Kobieta Antares

• Rowerowy Szwendacz
  • Miasto: woj. śląskie
  • Na forum od: 11.09.2011
    • Dance Run Cycle Repeat
« 24 Maj 2012, 16:58 »
Mam bardzo wygodne staniki sportowe, jednak mają taką jedną wadę - są mocno zabudowane na plecach i jak się człowiek tak opali.... A generalnie to jeżdżę w czym popadnie, w zależności od typu wyjazdu ;). Na górala tendencja sportowa (choć po cywilu), na mieszczucha - opcja elegancka i zwykłe staniki żeby ładnie ciuszki leżały :))) Przyznam, że zwykłe staniki ocierają i drażnią jeśli się spocę  :-\

Offline Kobieta Agressiva

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 24.05.2012
    • Ride Bikes Drink Beer Get Awesome
« 25 Maj 2012, 08:15 »
No właśnie - nie uciska. Jakby spłaszczał to by uciskał :)
Spłaszcza tylko w tym znaczeniu, że biust jest ułożony naturalnie, a nie podniesiony jak w push upie czy tradycyjnym staniku :D

Offline Kobieta Marta

• Miasto: Edynburg/Lodz
  • Na forum od: 18.09.2008
    • Historie z rowerem w tle
« 25 Maj 2012, 12:33 »
a w sumie macie jakiś pomysł gdzie zakupić jakiś bezozdobny - jednak nie sportowy - (koronki -nie przepadam jakoś) - prosty, ładny, ale w mocnym, wyrazistym kolorze (zielony, modrakowy, a niech nawet różowy!, pomarańcz;)) stanik w MAŁYM  rozmiarze? Ja dostaję cholery jak mam iść kupić bieliznę, nic sensownego na mnie nie ma (mały biust, za to dość szerokie bary jak na kobietę), nie chodze często zatem kupować takich cudów, ale wydaję mi się że w temacie wyrazistych kolorów mógłby być kłopot...

Może spróbuj w H&M, to jedyne co mi teraz przychodzi do głowy, gdzie mogą być tego typu rzeczy;) gdybyś była w UK zaproponowałabym jeszcze Primark, ale w PL chyba nie ma;(
The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Offline Kobieta hindiana

• Miasto: Irlandzka wieś, królewskie hrabstwo
  • Na forum od: 04.09.2010
    • 87th Dublin Polish Scout Group, Scouting Ireland
« 25 Maj 2012, 18:33 »
Najlepsze staniki, podobnie jak buty, sa w Marks n Spencer. Cena rozsadna, dobra jakosc, fajne wzory i zawsze jakis taki elegancki poziom trzymaja. Primark wg mnie ma slabe staniki albo po prostu nie sa najlepsi w rozmiarze Pameli Anderson ...
Mądrzy ludzie czasem się wygłupiają, głupi zawsze wymądrzają.
www.plscout.com

Offline Kobieta Marta

• Miasto: Edynburg/Lodz
  • Na forum od: 18.09.2008
    • Historie z rowerem w tle
« 28 Maj 2012, 17:36 »
Napisalam wlasnie o Primarku, bo tam jest duzo, kolorowo i malych rozmiarow, czyli cos dla martwej;)

The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Offline Kobieta martwawiewiórka

• Użytkownik forum
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 17.08.2009
« 28 Maj 2012, 17:46 »
eh. No małe rozmiary , małe, ale byłam dzisiaj coś kupić w desperacji i co? Plery za szerokie, a reszta za mała. W jednym sklepie pani do razu mi powiedziała że ni huhu i wyszłam z niczym, na szczęście coś tam się udało zakupić w drugim, gdzie inna pani była miła i pomocna, jednak o wściekłym pomaranczu czy tego typu zabawach to raczej mogę zapomnieć...

Gdzie się zaopatrują zatem np zawodowe pływaczki ja się pytam albo kajakarki, które na pewno mają bary rozrośnięte bardziej niż ja, a nie wszytskie są posiadaczkami duzych biustów? Kurde:/
Jakiś Ty społecznie dojrzały! Mogę sobie zsynchronizować z Tobą te dane?

Offline Kobieta Janus

• Użytkownik forum
  • Miasto: Goteborg
  • Na forum od: 20.06.2010
« 28 Maj 2012, 17:48 »
Martwa, a byłaś w sklepie oferującym właśnie profesjonalne dobieranie staników?

Offline Kobieta martwawiewiórka

• Użytkownik forum
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 17.08.2009
« 28 Maj 2012, 17:49 »
no własnie wybieram się niedługo. Nie miałam pojęcia że takie istnieją, magda mnie uświadomiła...
Jakiś Ty społecznie dojrzały! Mogę sobie zsynchronizować z Tobą te dane?

Offline Kobieta magda

• Miasto: Tröjmiasto
  • Na forum od: 19.12.2011
    • Przejażdżkowe zapiski
« 28 Maj 2012, 17:55 »
Ehh żeby w PL był taki Primark... ja się tam obkupiłam porządnie, a jakość ciuchów bardzo dobra jak dla mnie.

Martwa, to jaki ty masz rozmiar, że aż taki problem  :o z drugiej strony to w PL można kupić w większości sklepów tylko kilka 'standardowych' rozmiarów, które nie powinny się tak naprawdę sprzedawać. Ale babeczki nie potrafią bielizny dopasować to rynek jest jaki jest.

Spróbuj może tu: (wygooglane sklepy)
Avocado, ul. Piekary 16,
Lawendowe Wzgórza, ul. Naramowicka 47/119,
Yoshi, ul. Wysoka 12, róg Św. Marcin,

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum