Autor Wątek: Jednodniówka: Kętrzyn-Węgorzewo-Gołdap-Kruklanki-Giżycko-Kętrzyn  (Przeczytany 663 razy)

Offline Mężczyzna Czeker

• Miasto:
  • Na forum od: 11.10.2011
    • rowerkiem.eu
Ja niestety nie miałem dłuuugiej majówki jak chyba zdecydowana większość forumowiczów. Korzystając z dnia wolnego ruszyłem sobie na wycieczkę w dniu 05.05.2012:

Wycieczka jednodniowa. Trasa: Kętrzyn – Węgorzewo – Banie Mazurskie – Gołdap – Granica Państwa  – Banie Mazurskie – Kruklanki – Giżycko – Kętrzyn. Całość 195 km.

Małe szczegóły opisane na mojej stronie: http://rowerkiem.eu/05-05-2012-goldap-195-km/

Offline Kobieta hindiana

• Miasto: Irlandzka wieś, królewskie hrabstwo
  • Na forum od: 04.09.2010
    • 87th Dublin Polish Scout Group, Scouting Ireland
Niezle tych kilometrow natrzaskales w jeden dzien :-)
Mądrzy ludzie czasem się wygłupiają, głupi zawsze wymądrzają.
www.plscout.com

Offline Mężczyzna Czeker

• Miasto:
  • Na forum od: 11.10.2011
    • rowerkiem.eu
Dzięki,
chciałem dalej jechać na trójstyk granic polsko-litewsko-rosyjski (dodatkowe 50 km do tej trasy), ale wtedy wracałbym w dużym deszczu.
Teraz tą samą trasą w najbliższą sobotę w 3 osoby jedziemy na trójstyk. Powrót przez Rutkę Tartak-Suwałki-Olecko-Wydminy-Giżycko do Kętrzyna. Trasa już na dwa dni. Nocleg w okolicach Rutki Tartak. W 1 dzień 170 km, drugi 150 km. Wyjdzie około 320 km. Przynajmniej takie mamy plany. A jak wyjdzie zobaczymy :) bo to moja w zasadzie pierwsza trasa dwudniowa. Do tej pory jeździłem tylko jednodniówki.

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum