Autor Wątek: (prawie jak) maraton: Warszawa - Hel - 520km  (Przeczytany 1114 razy)

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Cóż, nie jest to 670km Wilka, ale i tak się trochę człowiek zmęczył, to i relację napisał ;)

http://waxmund.bikestats.pl/707224,Wwa-Hel-czyli-road-through-Hell.html
« Ostatnia zmiana: 14 Maj 2012, 22:25 Waxmund »
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
Podziwiam, przejechać w takiej pogodzie 500 km i nie mając na celu bicia rekordu to jest wyczyn ;)
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

• Moderator Globalny
  • Ironman
    • www.waxmund.pl
heh, no nie wiem czy nie pobiłem rekordu dystansu na raz pod wiatr.....  ::)  :P

a tak serio, to satysfakcja z przejechania takiej trasy w trudnych warunkach jest jeszcze większa ;) szczególnie, gdy 2/3 ludzi się wycofuje.... :P
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
Dobrze, dobrze, dajesz mi fory 8) Jeszcze Cię mam nikłą szansę na chwilę wyprzedzić w rankingu, jeszcze zanim dowalisz 900 km / 24h :P

Wszyscy patrzą na liczby ale fajnie jest się pozytywnie zweryfikować i wiedzieć, że jest się twardym ;)
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline pajak

• Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 22.06.2010
Hmm. Jako jedyny bez clicków? Czyżby Michał porzucił platformy?

dowalisz 900 km / 24h
No.. To byłoby już dość trudne. Średnia pod 40km/h..
Trole są samotnikami i unikają słońca.

Offline Mężczyzna marek.dembowski

• Miasto: Ogrodzieniec
  • Na forum od: 06.04.2007
Cytat: worek_foliowy w Wczoraj o 21:42
dowalisz 900 km / 24h
No.. To byłoby już dość trudne. Średnia pod 40km/h..
Może nie jest aż tak groźnie 8) To "tylko" 37,5km/h :P Obawiam się jednak, że to zbyt wiele nawet jak dla Waxmunda ::)
A tak poza tym to mój wielki podziw dla Ciebie Piotrze za wytrwałość i wspaniałą walkę na trasie  z przeciwnościami przyrody i własnymi słabościami (kontuzja mięśnia uda, zmęczenie i senność). Co prawda jazda na rowerze to powinna być przede wszystkim przyjemność ale satysfakcja z dokonania czegoś pomimo trudności też jest cenna. Gratuluję!
...prawie wszyscy pytają: "Ile przejechałeś?" a ja wolałbym usłyszeć np. "Co ciekawego zobaczyłeś?"... - Michał Sitarz

Offline miki150

• Użytkownik forum
  • Miasto: Jeteborno
  • Na forum od: 05.07.2010
Akurat na rekord świata  ;)

• Moderator Globalny
  • Ironman
    • www.waxmund.pl
dzięki ;)

Myślę, że 700km/24h jest jeszcze w moim aktualnym zasięgu, ale zanim pójdę dalej, to jeszcze trochę zejdzie :P

Ale jak ktoś jest chętny, to w lipcu będzie prawdopodobnie próba bicia rekordu Polski, można się podłączyć. 865km/24h (średnia z postojami 36km/h) ;)

Hmm. Jako jedyny bez clicków? Czyżby Michał porzucił platformy?

już w tamtym roku ;)

www.waxmund.pl

Offline Kobieta suchyy

• trolololo
  • Miasto: Amsterdam
  • Na forum od: 24.07.2006
Ale jak ktoś jest chętny, to w lipcu będzie prawdopodobnie próba bicia rekordu Polski, można się podłączyć. 865km/24h (średnia z postojami 36km/h)
I to na jakiejś normalnej trasie? Czy kilkukilometrowe kółeczko setki razy ? :D

• Moderator Globalny
  • Ironman
    • www.waxmund.pl
z tego co wiem, to pętla niecałe 40km ;) średnia z jazdy około 40km/h, bo stanąć czasem na chwilę trzeba...

www.waxmund.pl

• Moderator Globalny
  • Ironman
    • www.waxmund.pl
w trakcie wypadu 39 nowo zaliczonych gmin (na niebiesko gminy tegoroczne) ;)

www.waxmund.pl

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum