Autor Wątek: Dookoła Tatr  (Przeczytany 884 razy)

Offline Kobieta Mada23

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 14.11.2011
Dookoła Tatr
« 20 Maj 2012, 21:55 »
Witam:)
Na tym forum dałam już kiedyś ogłoszenie i znalazłam towarzyszy wakacyjnej wyprawy:) W związku z tym, że w najbliższych dniach będę w Zakopanem, chciałam przejechać trasą wokół Tatr (trening przed wakacyjnymi wojażami jest jak najbardziej wskazany) :) Nie uśmiecha mi się jednak samotna podróż, dlatego też mam pytanie: Czy Ktoś z Was miałby ochotę wybrać się tą trasą? Moglibyśmy wyruszyć w piątek (25 maja)  z Zakopanego (ok. godziny 15). Jestem z Krakowa, więc planuję powrót wieczornym pociągiem. Jeżeli Ktoś byłby zainteresowany, proszę o kontakt. Dobrze byłoby wiedzieć, czy zabierać do Zakopanego rower:)
PS. Proszę, nie odsyłajcie mnie do formularza poprawnego pisania ogłoszenie:)

Offline Mężczyzna Pawel.Deblin

• Miasto: Dęblin
  • Na forum od: 13.04.2015
    • http://zaliczgmine.pl/img/maps/map-409-s.png
Odp: Dookoła Tatr
« 21 Maj 2012, 13:30 »
Witaj!
Do formularza nie zamierzam cię odsyłać, ale przydałoby się pare info , tj. średnia prędkość, priorytety :) Też chciałem się tam kiedyś przejechać pociągiem a następnie wskoczyć na Słowację :)
Rozważasz opcję wyjazdu na 2 dni?
Pozdrawiam ;D

Offline Kobieta Mada23

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 14.11.2011
Odp: Dookoła Tatr
« 27 Maj 2012, 17:59 »
Przepraszam, że piszę dopiero teraz, ale wyjazd został przesunięty z powodów technicznych- odebrałam rower z serwisu dopiero w sobotę (części musiały zostać zamówione, więc trochę to trwało). Wyjazd przewiduję na weekend, z możlwiością wyjazdu z Krakowa (autobus/ pociąg) już w piątek po południu. Dwa dni powinny wystarczyć na przejechanie tej trasy. Zależy mi na widokach:) i rozgrzewce przed wakacyjną wyprawą;)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum