Autor Wątek: Witam wszystkich sakwiarzy !  (Przeczytany 2317 razy)

mingus

• Gość
Witam wszystkich sakwiarzy !
« 7 Maj 2008, 09:34 »
Witam wszystkich !
Na forum zaglądam od dawna, jako uczestnik to mój pierwszy post.
Pozdrowienia dla wszystkich rowerowych podróżników.
Jednocześnie zapraszam na swoją stronę. Link do niej znajduje się w mojej stopce (lub jak kto chce w podpisie).

Offline Mężczyzna tomeko

• Miasto: Radzików
  • Na forum od: 11.01.2008
« 7 Maj 2008, 10:40 »
witaj,
Cytat z Waszej strony: "Naszą ambicją jest publikowanie wyczerpujących tekstów, nie zaś zdawkowych informacji, których internet jest pełen. Wychodzimy z założenia, że tylko przy takim podejściu czytelnik może nabyć szeroką i merytorycznie poprawną wiedzę. Mamy tym samym ambicje odpowiedniego wypełnienia luki jaka istnieje w tej dziedzinie w polskim internecie" - popieram i dlatego będę do Was zaglądał, powodzenia

Offline Mężczyzna rafalb

• Miasto: Łuków/ Gdynia
  • Na forum od: 26.03.2008
    • Wciąż w drodze...
« 7 Maj 2008, 11:16 »
Cześć!
Strona bardzo ciekawa. Z niecierpliwością czekam na rozbudowanie działu warsztat i więcej testów...!
Pozdrawiam!

Offline Mężczyzna Remigiusz

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 14.06.2007
    • http://www.rowerowarodzinka.pl
« 7 Maj 2008, 13:14 »
Poczytałem i widzę, że chyba mieliście jakieś przykre doświadczenia z transportem autobusowym??? Jednoznacznie odradzacie autobusy i Wasz tekst może niepotrzebnie wystraszyć osoby przymierzające się do takiej formy dojazdu/podróżowania.  Ja nigdy kłopotów nie miałem, a stosunkowo często korzystam z komunikacji podczas wypraw :)

mingus

• Gość
« 7 Maj 2008, 18:58 »
Otrzegawczy ton naszej podstrony o transorcie autobusowym niekoniecznie wynika z naszych przykrych doświadczeń względnie przykrych doświadczeń innych, znanych nam osób. Jest raczej wyrażeniem obawy co do nie jasnych reguł  w zakresie zabierania roweru i sakw do autobusu.
Najlepiej chyba gdy - tak po katrezjańsku - jest wszystko jasne i wyraźne. Po co zdawać się na kaprysy kierowców, nawet jeśli statystyki dowodzą, że są dobrze usposobieni do sakwiarzy.
Czyż nie tak ?

Wogóle zastanawiamy się nad umożliwieniem komentowania przez czytelników tektów na Sakwiarzach. Niewątpliwie przyczyniło by się to do przedstawienia zagadnień w pełniejszym spektrum. Potwierdzieniem tego są choćby Wasze posty dotyczące transportu autobusowego.

Offline bighunter

• Miasto: Suwałki
  • Na forum od: 14.06.2006
« 7 Maj 2008, 19:10 »
witam rowniez w imieniu kierownictwa  :P

Crusty

• Gość
« 7 Sty 2009, 10:10 »
Witam wszystkich rowero-maniaków ze szczególnym uwzględnieniem sakwiarzy  :D Jestem z Białegostoku i od pewnego czasu realizuję swoją pasję - turystykę rowerową. Na Podlasiu jest gdzie jeździć, ale sięgam marzeniami trochę dalej  :wink:

Offline Mężczyzna tomeko

• Miasto: Radzików
  • Na forum od: 11.01.2008
« 7 Sty 2009, 11:13 »
witaj, no to może zajadę do Twojego miasta jeśli uda mi się pojechać szlakami egzotycznej polski

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
« 24 Sty 2009, 12:32 »
Witaj Crusty :)
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Crusty

• Gość
« 2 Lut 2009, 19:18 »
Cytat: "tomeko"
witaj, no to może zajadę do Twojego miasta jeśli uda mi się pojechać szlakami egzotycznej polski

Na pewno warto. Polecam szlaki rowerowe w Parku Krajobrazowym Puszczy Knyszyńskiej :)

Offline MaciekPaciek91

• Miasto: Bolesławiec
  • Na forum od: 02.03.2008
« 2 Lut 2009, 21:41 »
Cytat: "bighunter"
witam rowniez w imieniu kierownictwa :P

Jak skromnie :mrgreen:
Witam wszystkich nowych użytkowników, tamtą stronkę odwiedzałem już dawniej
propos tych autobusów to wiem jedynie że czasem... nie przyjeżdża :P
Każdy człowiek, którego spotykam, jest ode mnie w pewien sposób lepszy. Tak postrzegam ludzi./ Ralph Waldo Emerson

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
« 3 Lut 2009, 08:51 »
Mingus,nie przesadzaj, nie jesteśmy tu tylko teoretykami. Każdy z nas ma jakieś doświadczenia rowerowe, sporo ludzi ma duże doświadczenie.
Nie sądzę, aby forum było dobrym miejscem do relacji z wypraw. Mamy swoje strony internetowe i tam relacjonujemy wyjazdy. Tutaj się dyskutuje, kłóci, uśmiecha do siebie - po to jest w moim pojęciu forum. :D

Offline Mężczyzna mordimer

• Miasto: Katowice
  • Na forum od: 15.06.2006
    • http://www.wyprawy.yoyo.pl
« 4 Lut 2009, 14:42 »
Cytat: "transatlantyk"
Nie sądzę, aby forum było dobrym miejscem do relacji z wypraw. Mamy swoje strony internetowe i tam relacjonujemy wyjazdy. Tutaj się dyskutuje, kłóci, uśmiecha do siebie - po to jest w moim pojęciu forum. :D

Dość dużo osób relacjonuje po części swoje wyprawy, dzięki temu dzieli się też przy okazji własnymi doświadczeniami.
Ja nie mam nic przeciwko relacjom, opowiedzenia w kilku słowach no i pochwalenia się poniekąd osiągnięciem celu. Przy okazji można dodać ciekawostki z miejsc odwiedzonych albo nietypowe sytuacje, które komuś się przydarzyły.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum