Autor Wątek: Czym podkleić dziury w namiocie  (Przeczytany 1341 razy)

Offline Mężczyzna Mariusz

• Jestem, jaki jestem...
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 18.02.2012
Czym podkleić dziury w namiocie
« 22 Maj 2012, 19:13 »
Dzięki mojemu braku wyobraźni  :D mój namiot dostał chrzest bojowy na zlocie.
Latające iskry z ogniska wypaliły kilka dziur w powłoce namiotu.
Mają około 2-5mm średnicy,przytopione brzegi więc raczej nie będą powiększać się dalej,
Czym trwale podkleić dziury aby zapewnić szczelność powłoki?
Namiot to Fjord Nansen Korsyka III.
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

Offline Mężczyzna globalbus

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 03.05.2011
    • blog podróżniczy

My home is where my bike is.

Offline Mężczyzna oszej

• Niejeżdżący teoretyk - forumowy mędrek
  • Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 21.01.2011
Odp: Czym podkleić dziury w namiocie
« 22 Maj 2012, 19:28 »
Mam taką, jeśli chcesz, jak będę jechał do Poznania, możemy się umówić, że wyjdziesz na dworzec w Lesznie i ja Ci dam, użyjesz ile tam będzie potrzeba, a jak nie - mogę Ci kupić, we Wrocku są stacjonarnie do kupienia w Horyzoncie ;)

• Jestem, jaki jestem...
« 28 Maj 2012, 11:16 »
Dziękuję,popatrzę czy lokalny handel oferuje te latki aby niepotrzebnie głowy nie zawracać.
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

Offline Mężczyzna Popiel

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 01.06.2011
    • Amatorska Grupa Rowerowa Dzięcioły
« 28 Maj 2012, 14:28 »
Jak by nie oferował to poszukaj łatek żeglarskich do żagli. Ja takimi łatałem już tropik i spód sypialni. Zero przecieków.
Mieć rower i nie mieć roweru to już dwa rowery.
Alien... trzeci pasażer na foteliku.

Online Mężczyzna memorek

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 12.05.2007
« 28 Maj 2012, 20:26 »
Ech, tknięty złym przeczuciem rozłożyłem nasz tropik. Piękna dziura... Mateusz od razu zgłosił się, że zasponsoruje łatki (bo to był jego pomysł rozbijać się tak blisko ogniska). Ale ja się zgodziłem na to miejsce, więc będzie zrzutka.  :lol:

Marek

• Jestem, jaki jestem...
« 28 Maj 2012, 21:12 »
Miejsce na namioty było idealne tylko ognisko było w złym miejscu  :D

Offline Mężczyzna Freud

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 16.06.2011
« 29 Maj 2012, 19:19 »
Szczególnie, że pewnie wiatr wiał od ogniska w Waszą stronę . Pamiętam, że siedział po tamtej stronie ogniska i pamiętam jak dym leciał nam w twarz. Iskry jak widać również :P
"Życie jest jak jazda na rowerze, żeby utrzymać równowagę musisz poruszać się do przodu." - A. Einstein
"Wax, to tylko kwestia czasu kiedy "Podróże z dziećmi" stanie się twoim najważniejszym działem" - Cinek

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum