Autor Wątek: Weekend Bożocielny - szlaki beskidu Śląskiego, Żywieckiego i Małego  (Przeczytany 1178 razy)

Offline Mężczyzna podjazdy

• niech tak się stanie
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 01.02.2011
« Ostatnia zmiana: 5 Cze 2021, 16:32 podjazdy »
"Mogło być gorzej. Twój wróg mógł być twoim przyjacielem." Stanisław Jerzy Lec.

Offline Mężczyzna krajewski

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 21.04.2011
Przeanalizuje propozycje i dam znać.
Mam nie daleko, do Żywca gdzieś 20km. Trasą z Malinowskiej skały na Skrzyczne, jechałem rok temu. Fakt faktem jest ciekawa, ale widoków nie miałem, bo w tym czasie się zachmurzyło.

Offline Mężczyzna krajewski

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 21.04.2011
To daj znać tak nie później jak do kolejnego poniedziałku, bo wtedy wrócę z Zakopanego i będę może już też wiedział, ile osób jedzie i jakie są prognozy pogody. Fajnie masz, że tak blisko gór, ja to muszę za 2 godziny wsiąść w pociąg, żeby jutro o 9 rano być w Zakopanem... 14 godzin podróży z dwiema przesiadkami  :o. Jak jechałem po pierwszy podjazd do bazy podjazdów, w 2002 roku, ta sama podróż trwała niecałe 11 godzin :icon_exclaim: Do Żywca będę miał około 9 godzin z jedną przesiadką.
No to nie ciekawie masz z tym dojazdem. Kiedyś jak siedziałem ze znajomym (On jest gurołazem) to doszliśmy do wniosku, że mieszkamy w dobrze usytuowanym miejscu, na wypad w góry. Mamy 300km do Bieszczad, niecałe 90km do Zakopanego, i pi*drzwi* 300 do Karkonoszy, natomiast na wyciągnięcie ręki, jest Beskid Mały, i Śląski.
Niestety w życiu jest tak, że nie można mieć wszystkiego, bo my natomiast nad morze jedziemy...długo :P
Co do samego wyjazdu odezwę się w niedziele, ale pewne jest, że nie wybiorę się na cały etap, bo sprawy się lekko skomplikowały. Jeżeli masz ochotę pochodzić po górach w Zakopanym, w długi weekend (jeszcze nie wiem jaki dzień), to daj znać.
pozdrawiam.

Offline Mężczyzna Daniel

• turysta licznikowy
  • Miasto: Augsburg
  • Na forum od: 16.03.2009
Co się stało? Będzie reklamacja?
Wracam do jeżdżenia.

Offline Mężczyzna Daniel

• turysta licznikowy
Dobrze, że rama pękła bez ofiar w ludziach ;)
Wracam do jeżdżenia.

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
No bo to rower zjazdowy był/jest :P

Offline Mężczyzna Daniel

• turysta licznikowy
Dawaj znać, jak przebiega reklamacja. Bo pęknięcie nie świadczy zbyt dobrze o firmie, może przynajmniej dystrybutor pokaże się z dobrej strony.
Wracam do jeżdżenia.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum