Dla mnie potencjał jest tylko taki, że są/będą stadiony. To jedyny potencjał jaki dotrzegam
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Ja wiem, że piszę strasznie długie posty
Cytat: Muszka w 25 Maj 2012, 16:05Co ciekawe Euro najbardziej jarają się ludzie, dla których w normalnym życiu piłka nie odgrywa jakiejkolwiek roli, tylko jak przychodzą mistrzostwa.A Ci co regularnie odwiedzają stadiony mają to gdzieśNaprawdę wierzysz w takie kawałki? Znam wiele osób zajmujących się piłką nożną - i mogę powiedzieć, że na Euro ostrzą sobie zęby, od dawna polują na bilety, śledzą przygotowania do turnieju itd.
Co ciekawe Euro najbardziej jarają się ludzie, dla których w normalnym życiu piłka nie odgrywa jakiejkolwiek roli, tylko jak przychodzą mistrzostwa.A Ci co regularnie odwiedzają stadiony mają to gdzieś
Cytat: Muszka w 25 Maj 2012, 16:05 a atmosfera na meczach będzie gorsza niż na niejednym meczu ligi okręgowejW krytyce Euro posuwasz się do absurdalnych wniosków, atmosfera takiego turnieju jest nieporównywalna z jakimkolwiek meczem naszej gównianej pierwszej ligi, o okręgowej nie wspominając; dlatego ludzie są gotowi tyle płacić za bilety by tą atmosferę poczuć.
a atmosfera na meczach będzie gorsza niż na niejednym meczu ligi okręgowej
Z perspektywy zagranicznej Euro to nieprawdopodobna promocja Polski. Jestesmy teraz jednym z najlepiej rozpoznawalnych krajow, ludzie znaja proste slowa typu czesc czy dziekuje. Polskie flagi i nazwy miast, w ktorych odbeda sie mecze, sa wszedzie. Jesli zostanie to odpowiednio wykorzystane przez fachowcow od turystyki to zyc nie umierac.
fajnie byłoby spojrzeć na Euro nie jako na kolejną porażkę polskich piłkarzy, ale wielką szanse na zbudowanie wizerunku stabilnego ekonomicznie, bezpiecznego kraju
Ja tylko przypomnę, że w Portugalii są już rozbierane stadiony, które postawili na Euro 2004
Znam wiele osób zajmujących się piłką nożną - i mogę powiedzieć, że na Euro ostrzą sobie zęby, od dawna polują na bilety, śledzą przygotowania do turnieju itd.
W krytyce Euro posuwasz się do absurdalnych wniosków, atmosfera takiego turnieju jest nieporównywalna z jakimkolwiek meczem naszej gównianej pierwszej ligi, o okręgowej nie wspominając; dlatego ludzie są gotowi tyle płacić za bilety by tą atmosferę poczuć.