Autor Wątek: Ciekawostki rowerowe i okołorowerowe  (Przeczytany 366897 razy)

Offline Mężczyzna Miciek

• SAC
  • Miasto: Mayabeque, Kuba
  • Na forum od: 08.05.2009
    • Moje wyprawy
Myślałem, że to żart. Ale faktycznie, youtube kasuje takie konta.

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
Widocznie trzeba używać poprawnych wyrażeń platformy lub zatrzaski.
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
Obrzydliwe to jest.
Taki sąd kapturowy, z wyrokiem z tajnym uzasadnieniem, bez możliwości obrony.

Offline Giovanni

• Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 06.06.2008
    • bikestats
Z pierwszego filmiku że to nie sąd ale działalność botów nad którą nie panują informatycy.

"Za dobrych czasów liczyłem wakacje według ilości ognisk, liczyłem wakacje według ilości nocy przespanych pod namiotem."
https://www.strava.com/athletes/27761512

Offline Mężczyzna wiki

• Nie spać! Jechać!
  • Na forum od: 28.01.2016
    • ekstremalna strona rowerowa
To oczywiste, że boty. Tylko błędy botów powinien od ręki poprawiać człowiek.
rowerem na księżyc (100 %);  [wsie woj. łódzkiego - 59%]

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Na forum od: 02.04.2010
Z pierwszego filmiku że to nie sąd ale działalność botów nad którą nie panują informatycy.
Oczywiście, ale że to boty, ale to kwestia techniczna. Powinien tam być człowiek, który odbierze maila z pytaniem o co chodzi i zweryfikuje.
A już zupełnie podstawowe jest żebym mógł normalnie pisać i mówić w swoim języku, używając poprawnego słownictwa bez ryzyka że jakiś algorytm mnie wykasuje I nic na to nie da się poradzić.
Odpowiedź po 2 miesiącach można sobie wsadzić w ten no... w platformę ;-)

Offline Mężczyzna Młody

• Miasto: Gabryelin
  • Na forum od: 23.12.2014
Założyłem profil na fejsie https://www.facebook.com/Fani-Pedałów-zatrzaskowych-146305346097849/ ciekawe czy zbanują?

Offline Mężczyzna globalbus

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 03.05.2011
    • blog podróżniczy
To tylko implementacja logiki biznesowej, takiej jaką sobie klient zażyczył. Jak powszechnie wiadomo, logika biznesowa ma tyle wspólnego z logiką, co krzesło elektryczne z krzesłem.

My home is where my bike is.

Offline Mężczyzna Miciek

• SAC
  • Miasto: Mayabeque, Kuba
  • Na forum od: 08.05.2009
    • Moje wyprawy
Założyłem profil na fejsie https://www.facebook.com/Fani-Pedałów-zatrzaskowych-146305346097849/ ciekawe czy zbanują?
Tego nie zbanują. Załóż profil "antyfani..." ;)

Offline Mężczyzna Młody

• Miasto: Gabryelin
  • Na forum od: 23.12.2014

Offline Mężczyzna Turysta

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 15.06.2011
Do systemu bez stacji dokujących szykuje się właśnie Trójmiasto wraz z przyległymi gminami:

W ramach systemu na początku będzie 3900 rowerów. W Gdańsku będzie ich 2160 szt. Stojaków rowerowych będzie dwa razy więcej niż rowerów - 4320 sztuk. W Gdyni rowerów będzie 1100 szt., a w Sopocie 164 szt. Wszystkie rowery będą miały nadajnik GPS i elektryczny zamek. 10 proc. z nich będzie miało wspomaganie silnikiem elektrycznym.
Stacje rowerowe powstaną w Gdańsku, Gdyni, Sopocie, Tczewie, Pucku, Redzie, Kartuzach, Sierakowicach, Somoninie, Stężycy, Władysławowie, Żukowie, Pruszczu Gdańskim i Rumi. W ciągu tygodnia powinniśmy poznać ich dokładną lokalizację.
Dlaczego liczba stojaków dwukrotnie przewyższa liczbę rowerów? Bo użytkownicy będą mogli pobrać i odstawić rower w dowolnym miejscu i wiadomo, że niektóre miejsca docelowe będą popularniejsze od innych. By temu przeciwdziałać, tzw. usługa relokacji może premiować użytkowników za korzystanie z mniej popularnych tras tak, aby rowery były rozmieszczone równomiernie po wszystkich stacjach.
Do wypożyczenia roweru potrzebny będzie smartfon z aplikacją. Oddać będzie można go zarówno na oficjalnych stacjach systemu, jak i poza nimi. Nie będzie bowiem typowych stacji dokujących, lecz zwykłe stojaki rowerowe.

Więcej: https://rowery.trojmiasto.pl/Rower-Metropolitalny-dostal-miliony-n117948.html

Offline miki150

• Użytkownik forum
  • Miasto: Jeteborno
  • Na forum od: 05.07.2010

Nie słyszałem, żeby Facebook kasował z automatu tak jak youtube, ale żeby pomóc w sprawie zgłosiłem naruszenie zasad :)

Offline Mężczyzna wiki

• Nie spać! Jechać!
  • Na forum od: 28.01.2016
    • ekstremalna strona rowerowa
MIEJSKIE ROWERY BEZ STACJI DOKUJĄCYCH

Podobnie jak Nocna Masakra ma jedną wadę: trzeba mieć smartfona
rowerem na księżyc (100 %);  [wsie woj. łódzkiego - 59%]

Online Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
I jeszcze masę innych. :-)

Offline Mężczyzna Turysta

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 15.06.2011
Podobnie jak Nocna Masakra ma jedną wadę: trzeba mieć smartfona

Ale nie trzeba mieć roweru. A na rowerową trasę Nocnej Masakry bez roweru ani rusz.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum