Autor Wątek: Ciekawostki rowerowe i okołorowerowe  (Przeczytany 365470 razy)

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017
Nie do końca. Zbudował trójkątne "koła". Ale żeby ich użyć osadził je w ramie fula. To zgrzyta, bo efekt, który rzekomo pokazuje jest możliwy dzięki systemom kompensacji zawieszenia ramy. Dla mnie to nieuczciwe z jego strony.

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Offline Mężczyzna qbotcenko

• Miasto: Tomprofa Gbórnicza
  • Na forum od: 17.03.2018
    • http://qbot.pro/
To boli. To jest gwałt na ludzkiej inteligencji, która tysiące lat temu już wynalazła koło.

To jest progress  8)
Fakt, iż kilkaset lat temu popijano wywary zawierające rtęć ku zdrowotności, nie oznacza, iż dziś także musimy z tego "wynalazku' korzystać

Offline Mężczyzna zly-sze

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 19.09.2019
Ja opiszę - gość chciał sprawdzić czy się da, zbudował i się dało. Nikt tego nie planuje produkować masowo, ani używać na co dzień, więc po co hejt..?

Żaden hejt. Są rzeczy, które mają sens, a są rzeczy, które sensu nie mają. Tu widzimy kolosalne ilości bezsensownego marnowania potencjału. Tyle rzeczy jest jeszcze do wynalezienia.

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
Żaden hejt. Są rzeczy, które mają sens, a są rzeczy, które sensu nie mają. Tu widzimy kolosalne ilości bezsensownego marnowania potencjału. Tyle rzeczy jest jeszcze do wynalezienia.
Tu nie chodzi przecież o żaden wynalazek, tylko o zarobienie laika.
Jak komuś nie szkoda życia na robienie przez pól roku czegoś żeby pokazać się na YT to niech ma, choć jak na to patrzę to też mam takie myśli jak Ty.

Offline Dream Maker

• Miasto: Baile Uí Mhatháin
  • Na forum od: 11.06.2011
Las Americas. Teneryfa.
Rower elektryczny z boczną przyczepką :D

Do you have a dream? I'll make this dream come true. I'm... the Dream Maker

Offline Wilk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
Tu nie chodzi przecież o żaden wynalazek, tylko o zarobienie laika.
Jak komuś nie szkoda życia na robienie przez pól roku czegoś żeby pokazać się na YT to niech ma, choć jak na to patrzę to też mam takie myśli jak Ty.

Nie tu chodzi przede wszystkim nie o lajki, tylko o zarabianie pieniędzy. Ten film ma 2mln wyświetleń - a na takich zasięgach zarabia się już grubą kasę. Tak działa współczesny świat, nieważne czy coś ma sens, czy nie ma - ważne jak się sprzedaje i ilu ludzi zainteresuje, ilu obejrzy reklamy do tego dołączone. Dlatego autorowi opłaca się marnować mnóstwo czasu na produkowanie absurdalnej konstrukcji - bo zarabia na tym bardzo przyzwoicie. To znak naszych czasów...

Offline Mężczyzna qbotcenko

• Miasto: Tomprofa Gbórnicza
  • Na forum od: 17.03.2018
    • http://qbot.pro/
Dlatego autorowi opłaca się marnować mnóstwo czasu na produkowanie absurdalnej konstrukcji - bo zarabia na tym bardzo przyzwoicie. To znak naszych czasów...

Wciąż lepsze to, niż świecenie gołym tyłkiem z 10mln odsłon nagrane w 10 minut ;P
Cóż, takie jest odzwierciedlenie stanu umysłowego świata...

Tu widzimy kolosalne ilości bezsensownego marnowania potencjału. Tyle rzeczy jest jeszcze do wynalezienia.

Masz jakąś listę tych rzeczy 'Do wynalezienia'? Wrzucę na kickstartera, porobię ładne trailery, zbierę kasę, a potem będę się zastanawiał  :icon_twisted:

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013

Za Tykocinem lub przed Krypnem trzy auta prędkością równają się z moją, z okna pierwszego głowa chłopaka i ręka, w tej piwo: "Proszę, niech pan weźmie! A drugie na pofajrant!"

Rozweselone twarze, machające ręce, klaksony.

- Żyw Duch sportu w Narodzie.

(Kliknij, by pokazać/ukryć)
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

• Skup i ubój. Rozbiór.

Offline Mężczyzna zieluk

• Miasto: Frankfurt am Main
  • Na forum od: 26.10.2019

13-15 października w Dreźnie:

https://bespoked.cc/de/2022-exhibitors/
https://bespoked.cc/de/tickets/

Wybiera się ktoś? Popatrzyłem w kalendarz, ten weekend w październiku mam wolny.

• Skup i ubój. Rozbiór.
"Pieriedacza liajtowa*": wiełokomiuniti^.
Ab wielikax (o rowerach).

*  miękkie przełożenie
^ rowerowa brać

Offline Mężczyzna Iwo

• leniwy południowiec
  • Miasto: Kraków
  • Na forum od: 20.09.2010
Pionowy parking dla rowerów,  Jaromer, Czechy. Niby obok dworzec kolejowy i autobusowy, ale w tym małym miasteczku akurat nie bardzo widzę zasadność takiego rozwiązania.

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017
Widocznie w grancie unijnym wysoko premiowana była "innowacyjność"

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Offline Mężczyzna Iwo

• leniwy południowiec
  • Miasto: Kraków
  • Na forum od: 20.09.2010
To samo pomyślałem ale bałem się ze sprowokuje zbyt gorącą dyskusję  ;)

Czeski artysta Petr Vanek tworzy rzeźby spawane z różnorakiego złomu. Na jednej z nich znalazłem kawałek łańcucha od roweru  :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum
Ta strona używa plików cookies (niezbędne do prawidłowego działania). Możesz je wyłączyć w ustawieniach przeglądarki, ale bez nich forum nie będzie działało prawidłowo. Czy wyrażasz zgodę?