4. przyczepka/ extrawheel.... co o tym sądzicie? warto brać? myśle o małej ilości rzeczy niezbędnych i o dużej ilości żarcia, co by jak najmniej tam kupować, bo ceny nie najciekawsze i samemu sobie szamke robić.... żeby na 3 tygodnie możliwie konserw, zupek i makaronów nabrać.... dam rade w sakwy czy potrzeba przyczepki?
6. Kondycja...No cóż....woże dupe na codzien autem...i jak to z tą kondychą jest?? jakie jestem w stanie przebiegi dzienne robić ze słabą kondycją na początku (Wiem, że to zależy od organizmu, ale czy konieczny jest jakiś mega trening, przed wyjazdem)...
2. Sakwy.... Znów finanse! http://allegro.pl/sakwy-rowerowe-2w1-plecak-duze-62l-germany-jakosc-i2382769677.html dadzą rade? biorąc pod uwagę fakt, że ekwipunek bym wiózł w worach na śmieci co by mi nic nie przemokło, bo mam świadomość, że renomowany sprzęt, to to nie jest
7. Zwiedzanie... nie znalazłęm na necie na to patentu...co robić, gdy chce się pozwiedzać? np. Rzym, bo takim mamy plan... chociażby do kościołów nie wpuszczą mnie raczej z całym moim dobytkiem na dwóch kołach... jakieś pomysły i patenty na zwiedzanie z rowerem? gdzie zostawić jak zabezpieczyć???
co za zajebiści ludzie na tym forum
a gianta mam na ramie aluminiowej.... nie rozleci się ?;p
a gdzieś się natknąłem na info, że w trase to tylko chromowo- molbidenowa rama i tyle...