szukam czegoś do czego jest szybki i łatwy dostęp na postoju.
Ciekawi mnie opinia wasza, lub też zasłyszana na temat systemu mocowania QuickTrack MTX. Nafilmiku wyglada to fajnie, jak z wykonaniem?Pytam, bo nie mam doświadczenia w takich torbach. A system wydaje się być genialny w swej prostocie;)
Zawsze się da zamocować klasyczny. Moim zdaniem nie warto bawić się w sztycowe, choćby ze względu na wagę.
Hej ludziska. Temat dawno nie ruszany a ja właśnie potrzebuje pomocy. Ostatnio rozglądałem się za bagażnikiem sztycowym i torbą na niego. Od razu uprzedzam pytania i rady:* tak wiem, że klasyczny lepszy - szukam sztycowego do szosy* wiem, że Rafalb robi torby - nie chce podsiodłówki, szukam czegoś do czego jest szybki i łatwy dostęp na postoju. Konkretnie i na temat. Wpadł mi w oko zestaw topeaka z torbą. bagażniktorbaCiekawi mnie opinia wasza, lub też zasłyszana na temat systemu mocowania QuickTrack MTX. Nafilmiku wyglada to fajnie, jak z wykonaniem?Pytam, bo nie mam doświadczenia w takich torbach. A system wydaje się być genialny w swej prostocie;)
Carradice, podsiodłówka Rafała lub podobne jest lepszym wyborem, a dostęp do środka nie jest wcale wolniejszy.
zauważalnie większą torbę i o wiele wygodniejszy dostęp do rzeczy, bo te duże torby Topeaka mają sporo bocznych kieszonek, bagaż możemy segregować,