Autor Wątek: Przyczepkowo tandemowa majówka po Czarnogórze  (Przeczytany 3390 razy)

Offline Mężczyzna Remigiusz

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 14.06.2007
    • http://www.rowerowarodzinka.pl
Dopiero teraz miałem czas na dokładne obejrzenie zdjęć i przeanalizowanie trasy. Powiem jedno: wielkie gratulacje za świetny dobór trasy. Jak obejrzałem, to na poważnie się zastanowiłem, gdzie wolałbym być? Po raz pierwszy, ale w pochmurno-deszczowej Portugalii, czy po raz wtóry, ale w słonecznej Czarnogórze. Gdybym nie musiał wybierać, to z pewnością z Wami do Czarnogóry bym pojechał.

Offline Mężczyzna tomzoo

• Miasto: Poznań / Niepruszewo
  • Na forum od: 19.08.2009
    • Moje zdjęcia
Pogody nigdy nie uda się dokładnie zaprognozować - zostają dane statystyczne z lat ubiegłych i tendencje klimatyczne. Nam faktycznie znowu aura sprzyjała - pogoda była rewelacyjna.
A co do samego wyjazdu - nasz plan zrodził się dopiero gdy Wy już prawie wylatywaliście. Szkoda że się nie dograliśmy, tym bardziej, że to już chyba definitywnie był Wasz ostatni wyjazd przyczepkowy z Natalką (i pewnie dlatego taka wczesna pora roku).
Jednak z drugiej strony, z tego co pisałeś, Natalka zapowiada się nieźle jako samodzielna rowerzystka, więc myślę, że jeszcze uda nam się wspólnie zrealizować jakieś fajne przedsięwzięcia :) My z Alą jeszcze z 1-2 lata pojeździmy w przyczepce, a potem na swojego rumaka ;)
A trasa, jaką przyszło nam jechać - faktycznie jedna z najlepszych z przebytych. Nie było dnia bez zachwytów nad krajobrazem.

Jeżdżę szlakami, gdy mi z nimi po drodze...
Zdjęcia z moich wyjazdów i nie tylko    Trochę słowa pisanego

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum