Cytat: owca w 26 Mar 2015, 15:39Jakby ktoś był zainteresowany, to jest akurat promocja na bidony Kurcze już myślałem, że się załapię na promocję, a tu się okazuje że przecenione są podium w kolorze różowym , o fuck
Jakby ktoś był zainteresowany, to jest akurat promocja na bidony
Ja korzystam z tanich i nieśmierdzących:Przy wyborze bidonu kieruję się zapachem. Jeśli poczuję chociaż trochę plastik to odkładam na półkę.
PS Bidon, bidonem ale jak na razie to całkiem nieźle pije się z butelki z/po Oshee. W żabkach kosztuje to ok 2zł a butelka fajnie leży w koszyku i nic nie waży.
Ktoś używa lub słyszał o bidonie 2-litrowym? ...
Dochodzi jeszcze kwestia jak dwie nitonakrętki ustawione w linii zachowają się obciążone 2 kg butelką latającą na boki.
ta zamocowana od środka trójkąta będzie terkotała az w końcu coś się poluzuje.
Wspomniana 1,5L Nalgenka trzyma się idealnie w koszyku Zefala pod dolną rurą, przypięta dodatkowo FixPlusem wokół ramy. Koszyk lekko przerobiony
Mam w domu coś takiego:https://www.centrumrowerowe.pl/koszyk-na-bidon-topeak-modula-java-cage-pd5976/?v_Id=30430&gclid=CjwKCAjw36GjBhAkEiwAKwIWyWgc0gCXZevtQIauqVRwuDcW3pFRnmKvNQ0o93c4JUcwJ_GZsNHbVxoCZ74QAvD_BwE2l jeszcze nie testowałem, ale 1,5l wchodzi spokojnie.