Witam,
mam na imię Łukasz poszukuję osoby chętnej do wzięcia udziału w 3 tyg. Wyprawie rowerowej nad polskie Morze Bałtyckie. Trasa wiedzie przez wschodnie tereny Polski (trasa widoczna jest na zdjęciu) oraz wzdłuż wybrzeża. Wyjazd, z Krakowa (lub śląska) planuje na 13 Lipca.
Przy wyznaczaniu trasy kierowałem się tym aby nie był to tylko zwykły przejazd przez Polskę, lecz przygoda, pełna ciekawych i pięknych miejsc.
Kolejną kwestią są niestety pieniądze, a dokładniej ich brak. Tak więc postanowiłem że noclegi będą odbywać się na „dziko” w miejscach oddalonych od zabudowań, lub ewentualnie na posesji dobrych ludzi. Pozwoli to na znaczne ograniczenie kosztów.
Jest to moja pierwsza dłuższa wyprawa, która opiera się na doświadczeniach z kilkudniowych wycieczek.
Istotną sprawą jest też to z kim jedziemy, więc teraz trochę o mnie.
Mam 20 lat, turystyką rowerową interesuję od 14 roku życia i od tamtej pory jeżdżę. Obecnie studiuję na I roku Inżynierii Środowiska na Krakowskiej Akademii Górniczo Hutniczej. Jestem osobą z dużym poczuciem humoru więc powinno być wesoło.
Z chętną osobą chciałbym się oczywiście spotkać przed wyprawą aby wybrać się na małą przejażdżkę i lepiej ją poznać.
Pytania, bo jest ich pewnie sporo lub chęć wyruszenia ze mną w trasę proszę kierować na adres e-mail:
tylkorower@gmail.com
Pocztę będę sprawdzał kilka razy dziennie więc odpowiedz będzie szybka.
Pozdrawiam
Łukasz