Autor Wątek: Od Świnoujścia do Emden lipiec 2012  (Przeczytany 655 razy)

Offline Kobieta Aleksandra

• Miasto: Katowice
  • Na forum od: 24.06.2012
Od Świnoujścia do Emden lipiec 2012
« 24 Cze 2012, 16:18 »
Wybieram się w lipcu wzdłuż Wybrzeża Morza Bałtyckiego i Północnego.Czas realizacji wyprawy to 2-3 tygodnie, ponad 1000 km.Będę poruszała się trasą rowerową Ostseeradweg oraz Grenzroute i Nordseekusten Radweg. Mam niemieckie mapy szlaków rowerowych. Nie jestem typem wyścigowca rowerowego, lubie zwiedzać, nie tylko pedałować. Czasami wsiądę w pociąg. Zatrzymywac będę się w tanich hotelikach i na polach namiotowych.

ziolo89

• Gość
Hejka!
Jestem Ania. Mam 23 lata. Jestemz Tychów. Kiedy dokładnie zamierzasz wyjechać w podróż? Czy można do Ciebie jeszcze dołączyć? Ilekm panujesz dziennie robić? Jakieś punkty specjalne masz już na trasie? A może zachaczyć tak jeszcze o Amsterdam? :D
czekam na odp
Ania

Offline Kobieta Aleksandra

• Miasto: Katowice
  • Na forum od: 24.06.2012
Czesć! Jest jeden problem, ja jestem prawie o trzy dekady starsza od Ciebie, taka babcia rowerowa, po prostu jade sobie dosyc spokojnie bez nerwowej gonitwy, rozgladam się wszędzie. Rower mój tez jest nienajwyższej klasy. takie realia. Pozdrowienia

Offline Mężczyzna bix

• ten co pojechał Mikiemu :)
  • Miasto: był Wrocław, jest zagłębie
  • Na forum od: 28.11.2010
Jest jeden problem, ja jestem prawie o trzy dekady starsza od Ciebie, taka babcia rowerowa,
PRZESTAŃ! Mówisz jakbyś była gorsza czy coś...
let's make it big :)

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
A może zachaczyć tak jeszcze o Amsterdam?
ziolo89
:P

Dziękuję, dobranoc.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum