Autor Wątek: Proszę o porady - trasa wzdłuż Morza Bałtyckiego i Morza Północnego  (Przeczytany 1136 razy)

Offline Kobieta Aleksandra

• Miasto: Katowice
  • Na forum od: 24.06.2012
Witam!
  Na imię mam Aleksandra. Wybieram się w lipcu na wyprawę rowerową wzdłuz wybrzeża Morza Bałtyckiego i Morza Północnego od Świnoujścia do Emden.To około 1000km. Mam w planie pokonać ok 60 km dziennie. Bedę zatrzymywać się na polach namiotowych lub w tanich hotelikach. Ustaliłam odcinki trasy według map niemieckich. Bedzie to wyprawa samotnicy. Pozdrowienia

Offline Mężczyzna tomzoo

• Miasto: Poznań / Niepruszewo
  • Na forum od: 19.08.2009
    • Moje zdjęcia
Bedzie to wyprawa samotnicy.

Hej Aleksandro! Godzina z okładem to nie powód, aby rezygnować z poszukiwań towarzystwa   ;)

Wybieram się w lipcu wzdłuż Wybrzeża Morza Bałtyckiego i Północnego.Czas realizacji wyprawy to 2-3 tygodnie, ponad 1000 km.Będę poruszała się trasą rowerową Ostseeradweg oraz Grenzroute i Nordseekusten Radweg. Mam niemieckie mapy szlaków rowerowych. Nie jestem typem wyścigowca rowerowego, lubie zwiedzać, nie tylko pedałować. Czasami wsiądę w pociąg. Zatrzymywac będę się w tanich hotelikach i na polach namiotowych.

No i zapraszam w imieniu forum tutaj.

Pozdrowienia i miłego zgłębiania forumowych treści :)

Jeżdżę szlakami, gdy mi z nimi po drodze...
Zdjęcia z moich wyjazdów i nie tylko    Trochę słowa pisanego

Offline Kobieta Aleksandra

• Na forum od: 24.06.2012
Hej! Z towarzystwem jest różnie, bo nie zawsze odbiera się na tych samych falach

Offline Kobieta karee

• Na forum od: 03.02.2013
    • BabyNaRowery
Szkoda ze nie wyjezdzasz 18 sierpnia. Pojechalabym z Toba :( bylam na 2 samotnych wyjazdach, ale niedlugich
babynarowery.blogspot.com

Offline Kobieta magda

• Miasto: Tröjmiasto
  • Na forum od: 19.12.2011
    • Przejażdżkowe zapiski
cze 2012

szpachelka?

Offline Giovanni

• Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 06.06.2008
    • bikestats
Aleksandra już wróciła i dała całkiem inspirującą relację i zdjęcia :)

"Za dobrych czasów liczyłem wakacje według ilości ognisk, liczyłem wakacje według ilości nocy przespanych pod namiotem."
https://www.strava.com/athletes/27761512

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum