Autor Wątek: [do 1000zł] nowy lub uzywany rower dla amatora  (Przeczytany 889 razy)

Offline karl44

• Miasto:
  • Na forum od: 01.07.2012
Szukam roweru do 1000zl a nawet taniej. Planuje pojeżdzic po asfalcie, drogach kamienistych. po scieżkach rowerowych. Nie wiem czy kupic rower szosowy czy górski a moze crossowy. Na pewno chce aby byl lekki znaczy sie bez niepotrzebnego osprzetu. Lubie pojezdzic na rowerze a po zimie moj stary rower ( sprzed 5 lat) nie przetrwal zimy. szukam czegos dobrego w rozsądnej cene, co mi polecicie? i gdzie taki rower dostane (jestem z rzeszowa), w grew wchodzi równiez Allegro.

Mam 180 wzrostu i waze 84 kilo.

Offline Mężczyzna chmurat

• Miasto: Czechowice-Dziedzice
  • Na forum od: 26.10.2011
ta pierwsza merida jest fajna ale nie wiem czy się zmieścisz w kwocie 1000zł. Jeśli lubisz asfalty ale nie stronisz od szutrów to chyba najlepszy wydaje się rower crossowy. Z podanych przez Ciebie to chyba najlepszy jakość/cena ten Kross z ostatniego linka. Kiedyś wymienisz w nim widelca i pojeździsz parę lat :)

Swój pierwszy post powinieneś zamieścić w dziale "przywitaj się", ale jeszcze nie jest za późno. Napisz tam coś o sobie ;)
Daleko jeszcze?

Offline karl44

• Miasto:
  • Na forum od: 01.07.2012
A mozesz poszukac czegos na allegro, ja sie nieznam za bardzo na rowerach. moze wychaczysz cos ciekawego.

Offline Mężczyzna ziulko

• Miasto: Piotrków Tryb.
  • Na forum od: 13.06.2009
Nie wiem czy na giełdzie samochodowej w Rzeszowie nie handlują szrotem używanym (kosiarki rowery, etc) - Tak jest w Sandomierzu na giełdzie samochodowej w soboty.

Jest jeden gość z Rzeszowa co ma ciekawy szpej i rowery, mi mówił że to ciąga z serwisów rowerowych w Szwajcarii (kontaktu do niego nie mam), a rowery ma różne od 300 - 3000 pln i w bardzo dobrym stanie. U niego kilka lat w tył kupiłem GT BORREGO Cro-mo  o potrójnie cieniowanych rurach TANGE.

Ja jestem zwolennikiem używanych, a na giełdzie czasami można wyłapać niezłą okazję (tylko trzeba być bardzo wcześnie) i oczywiście jak się zna temat, jak ten z wątku za 200 pln z roku 1991 : http://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=6879.msg132577#msg132577
.alleluja i do przodu.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum