Autor Wątek: Cześć  (Przeczytany 779 razy)

Estranea

• Gość
Cześć
« 2 Lip 2012, 17:44 »
Cześć,

nie potrafię jeździć na rowerze xD haha kiedyś miałam rower ale ukradziono mi go zanim zdażyłam się na nim nauczyć jeździć.. potem to samo stało się z moimi dwoma następnymi rowerami - i zawsze traciłam je w innych okolicznościach, jednak było to gdy byłam mała. Teraz dopiero planuję zakup roweru oraz rowerowanie na całego - i będzie to spełnienie marzeń, bo jak już wspomniałam marzyłam o tym od kąd byłam mała i nic nie wychodziło :) Trzymajcie kciuki. Mam nadzieję, że nauczę się od was tego i owego; a przy okazji rozpocznę największą przygodę mojego życia z rowerkiem u boku :)

No i tak w ogóle Gosia jestem i mam 22 lata [i za raz nauczę się jeździć na tej podstępnej dwukołowej besti] :D

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Odp: Cześć
« 2 Lip 2012, 17:49 »
Podstawy teoretyczne znajdziesz tutaj w wielkich ilościach. Część praktyczną musisz przeprowadzić sama. A potem - świat stanie przed Tobą otworem :D Witaj na forum.

Offline Mężczyzna Dusza

• ✫ ♪ ✯ ♫ ✬ ♬ ✰
  • Miasto: Opole
  • Na forum od: 23.02.2010
« 2 Lip 2012, 22:10 »
Hej Gosia!Jak pech to pech, ale liczy się determinacja w spełnianiu marzeń. Mam nadzieję, że prócz roweru zainwestujesz też w jakieś zapięcie ;)

Offline Mężczyzna Devil4

• Miasto: Siemianowice Śląskie
  • Na forum od: 09.02.2012
« 2 Lip 2012, 22:24 »
Witaj!

Cieszy mnie fakt, że reprezentacja Górnego Śląska na tym forum powiększyła się, powodzenia! :)

biker1990

• Gość
« 2 Lip 2012, 22:34 »
Nie martw się u mnie było podobnie. Mi też ukradli jeden rower,ale to chyba była moja wina bo postawiłem w takim miejscu,że było wiadomo że mi ukradną :/. Ale co tam nic się nie stało także witamy na forum

Offline Mężczyzna kolega_na_fullu_;-)

• ~(FSM)~
  • Miasto: Przy trasie SKM.
  • Na forum od: 23.01.2012
    • Luźny Kanon przetłumaczony na j. Polski w PDF.
« 3 Lip 2012, 07:51 »
3dpa3tboj dEH.
Pamiętaj, że prócz rowerowych przygód czeka Cię niewybredny humor i całkiem sporo piwa. ;)

Offline Kobieta Marta

• Miasto: Edynburg/Lodz
  • Na forum od: 18.09.2008
    • Historie z rowerem w tle
« 3 Lip 2012, 09:58 »
Ech niefartownie zaczela sie dla ciebie przygoda z rowerem, ale mam nadzieje ze zly los sie odwroci, jak napiasl kolega zainwestujesz nie tylko w rower ale takze w odpowiednie zapiecie (szukaj na forum) i bedziesz mogla cieszyc sie jazda. A jazda na rowerze wcale nie jest taka trudna  8)
The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Offline Mężczyzna Starnol89

• Miasto: Tychy
  • Na forum od: 25.03.2011
« 6 Lip 2012, 15:42 »
Witam Ślązaczkę z Górnego Śląska :)

Offline Mężczyzna remi

• Miasto:
  • Na forum od: 08.12.2011
« 17 Lip 2012, 01:21 »
Witam sąsiadkę :)
ps.chyba za mało boję się jeździć po moim mieście ;)
Największym rowerzystą jest ten, któremu rowerowanie sprawia największą przyjemność!

Offline Mężczyzna DiPejcz

• Miasto: Zabrze
  • Na forum od: 31.05.2011
« 17 Lip 2012, 14:41 »
witam Koleżankę z Zabrza

Offline vooy.maciej

• Miasto: Pogórze Wielickie
  • Na forum od: 04.07.2008
« 8 Sie 2012, 09:52 »
Witam!