Autor Wątek: Chorwacja - czerwiec 2012  (Przeczytany 891 razy)

Offline Mężczyzna Darko

• Miasto: Krak
  • Na forum od: 30.06.2012
Chorwacja - czerwiec 2012
« 9 Lip 2012, 21:38 »
Po dłuuugiej przerwie postanowiłem powrócić na szlak wypraw rowerowych.
Pierwotnie myślałem o tym żeby pokonać trasę Kraków - Wiedeń jednak dzięki poznanemu koledze plany stały się zdecydowanie ambitniejsze...

Finalnie w czterech ( 2 z Warszawy i 2 z Krakowa ) wyruszyliśmy samym końcem maja na południe Europy by po 18 dniach osiągnąć zaplanowaną metą w Splicie.
Pokonaliśmy około 1800 km ( koledzy jadący z Warszawy trochę więcej  ;) )jadąc przez Czechy, Słowację, Austrię , Słowenię, Włochy ( Triest ) , ponownie Słowenię i Chorwację.

Po 20 latach przerwy każdy kolejny przejechany kilometr obciążonym rowerem dawał mi coraz więcej radości i satysfakcji. Po prostu wróciłem na szlak który wcześniej z wielu powodów na długo zagubiłem...
Teraz już nie odpuszczę - jak to ktoś fajnie ujął - lepiej późno niż wcale ...

Offline m+k

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 06.09.2011
    • www.wyprawyrowerowe.zgora.pl
Odp: Chorwacja - czerwiec 2012
« 9 Lip 2012, 21:44 »
Brawo. Czekamy na zdjęcia, zarys trasy, szczegóły. Do Chorwacji wybieramy się w drugiej połowie września. Z niecierpliwością będę czekać na więcej informacji:)
Pozdrawiam

Offline Mężczyzna szy

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 29.04.2009
Odp: Chorwacja - czerwiec 2012
« 10 Lip 2012, 03:48 »
Po 20 latach przerwy każdy kolejny przejechany kilometr obciążonym rowerem dawał mi coraz więcej radości i satysfakcji. Po prostu wróciłem na szlak który wcześniej z wielu powodów na długo zagubiłem...

:)))), dokładnie to samo przeżywałem rok temu.

Szy.

Najlepsze szlaki rowerowe w Polsce, w Niemczech i w Europie

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum