Autor Wątek: Nad Adriatyk  (Przeczytany 1000 razy)

Opis: czyli z Bielska-Białej do Puli

Offline Mężczyzna pan_narciarz

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 08.04.2008
    • eurower.pl | wyprawy rowerowe po Polsce i Europie | wycieczki na rowerze
Nad Adriatyk
« 13 Lip 2012, 14:19 »
Po przerwie spowodowanej kontuzją (zerwane więzadło krzyżowe), ponownie spędzę wakacje na rowerze. Fascynacja jazdą na szosówce spowodowała, że ostatni raz z sakwami wyjechałem w 2009 roku, więc czas nadrobić straty :) Jedziemy w trzy osoby, po tygodniu dołącza do nas jeszcze jeden kolega. Trasa wiedzie przez Beskidy, potem Słowacja, kawałek Austrii, zachodnie Węgry i mix słoweńsko-chorwacki - tam odwiedzimy wiele miejsc polecanych przez Remigiusza m.in. dolinę Rakov Skocjan, Predjamski Grad i Skocjanską Jamę. Finał na półwyspie Istria. Wyprawa ma być również "oczyszczeniem" dla kolegi, który miał perypetie osobiste i odwołał ślub trzy dni przed terminem. Mam nadzieję, że przeżyje katharsis :)

Jeśli ktoś miałby ochotę śledzić nasze poczynania, to zapraszam na mój blog http://eurower.pl/blog/rower-trekkingowy/wyprawa-nad-adriatyk-relacja-na-zywo-z-trasy/ - będziemy dawać codziennie informacje z trasy i postaramy się aktualizować pozycję na mapie. Ruszamy dziś wieczorem. Witaj przygodo!
eurower.pl - wyprawy rowerowe

Offline Mężczyzna Darko

• Miasto: Krak
  • Na forum od: 30.06.2012
Odp: Nad Adriatyk
« 14 Lip 2012, 18:27 »
Powodzenia !!!
Trzymam kciuki. Taka wyprawa to dobry moment na odnowę.
Wiem coś o tym bo miesiąc temu taką właśnie odbyłem.
Południowy kierunek sprzyja wielu przemyśleniom 8)

Offline holden1000

• Miasto: Gryfino
  • Na forum od: 20.05.2010
Odp: Nad Adriatyk
« 19 Lip 2012, 15:21 »
Wyprawa ma być również "oczyszczeniem" dla kolegi, który miał perypetie osobiste i odwołał ślub trzy dni przed terminem. Mam nadzieję, że przeżyje katharsis :)
Kurcze to już wiem czemu ludzie jeżdżą nad Adriatyk
Konieczne napisz jeszcze coś o swoim koledze  (najlepiej o przebytych chorobach) wzbogacisz posta a i my się czegoś dowiemy ;D

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum