Autor Wątek: Dzieńdobry, cześć i czołem!  (Przeczytany 443 razy)

Offline Mężczyzna hejtyniety

• Doktor Ojtamojtam
  • Miasto: Katowice, Ustroń
  • Na forum od: 16.07.2012
    • Mój blog wyprawowo/rowerowy
Dzieńdobry, cześć i czołem!
« 16 Lip 2012, 07:02 »
Witajcie serdecznie,
Nazywam się Tomek i pisze do Was z Katowic. Na forum będę wyświetlany jako hejtyniety (czytane tak jak jest napisane: hej ty nie ty - bo zdarzają się przeróżne interpretacje tego nick'u  ;) ).

Trafiłem do Was przez mojego bloga o tematyce rowerowej i stwierdziłem, że chętnie zagoszczę na dłużej. Długo zastanawiałem się nad wyborem forum rowerowego na którym chciałbym się udzielać i uważam, że to miejsce jest najbardziej odpowiednie.

Jestem wielkim fanem traktowania roweru jak narzędzia, dlatego też na co dzień jeżdżę na ogromnym holendrze na którym wożę przeróżne bagaże których masa czasami dochodzi nawet od 100kg ( i nie mówię to u podrzuceniu koleżanek na bagażniku).

Pod adresem: www.hejtynietycustomizer.blogspot.com możecie znaleźć obszerne informacje dotyczące wyboru roweru, opisy stosowanych rozwiązań oraz listę sprzętu na wyprawy. Zaprezentowane są tam również rowery mojego autorstwa, które składam hobbystycznie.

Przy okazji zapraszam również na drugi blog który prowadzę: www.doktorojtamojtam.blog.pl tematyka nożowo/turystyczno/gadżeciarska. Trochę DIY, trochę jakiś ciekawych rozwiązań - jak to się mówi: cuda, hasie i co da sie  ;)

Do zobaczenia w wątkach tematycznych!

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
Odp: Dzieńdobry, cześć i czołem!
« 16 Lip 2012, 13:34 »
(...) wożę przeróżne bagaże których masa czasami dochodzi nawet od 100kg ( i nie mówię to u podrzuceniu koleżanek na bagażniku).
Zawsze byłoby to lepiej niż wozić kolegów :icon_confused:

Witam ;)
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline m+k

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 06.09.2011
    • www.wyprawyrowerowe.zgora.pl
« 16 Lip 2012, 15:59 »
Witaj Tomaszu. Podobają mi się Twoje pomysły np. jednorazówki kremów w rurkach.  Lubię  drobne i proste udogodnienia, które tak bardzo ułatwiają nam życie. Patent z papierem toaletowym stosuję też od kilku lat. Proste i jakie praktyczne :)
Pozdrawiamy

Offline Mężczyzna jubudubul

• Kołodziej
  • Miasto: Pyrlandia
  • Na forum od: 14.11.2011
    • Tandemowe podróżowanie
« 29 Lip 2012, 21:20 »
Witaj na forum !
Ze słomkami rzeczywiście fajny pomysł :) My się czasami "kłócimy" kto ma wieźć te wszystkie kremy - ja mówię że ich nie wiozę, więc Asia mówi że je powiezie... No i tak sobie jedziemy razem.

Patent fajny - można by spróbować elektryczne wężyki termokurczliwe - są różnej szerokości. Problem mógłby być jedynie z ich otwarciem (nóż lub nożyczki)

Życzę wielu udanych wynalazków/ugodognień!

Offline vooy.maciej

• Miasto: Pogórze Wielickie
  • Na forum od: 04.07.2008
« 8 Sie 2012, 09:50 »
Witam!

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....