Witajcie serdecznie,
Nazywam się Tomek i pisze do Was z Katowic. Na forum będę wyświetlany jako hejtyniety (czytane tak jak jest napisane: hej ty nie ty - bo zdarzają się przeróżne interpretacje tego nick'u
).
Trafiłem do Was przez mojego bloga o tematyce rowerowej i stwierdziłem, że chętnie zagoszczę na dłużej. Długo zastanawiałem się nad wyborem forum rowerowego na którym chciałbym się udzielać i uważam, że to miejsce jest najbardziej odpowiednie.
Jestem wielkim fanem traktowania roweru jak narzędzia, dlatego też na co dzień jeżdżę na ogromnym holendrze na którym wożę przeróżne bagaże których masa czasami dochodzi nawet od 100kg ( i nie mówię to u podrzuceniu koleżanek na bagażniku).
Pod adresem:
www.hejtynietycustomizer.blogspot.com możecie znaleźć obszerne informacje dotyczące wyboru roweru, opisy stosowanych rozwiązań oraz listę sprzętu na wyprawy. Zaprezentowane są tam również rowery mojego autorstwa, które składam hobbystycznie.
Przy okazji zapraszam również na drugi blog który prowadzę:
www.doktorojtamojtam.blog.pl tematyka nożowo/turystyczno/gadżeciarska. Trochę DIY, trochę jakiś ciekawych rozwiązań - jak to się mówi: cuda, hasie i co da sie
Do zobaczenia w wątkach tematycznych!