Autor Wątek: Wyprawa rowerowa wschodnią scianą, jakie sakwy wybrać?  (Przeczytany 1655 razy)

Offline Mężczyzna Dawidow89

• Miasto: Tychy
  • Na forum od: 18.07.2012
W sierpniu wybieram się w wyprawę wschodnią ścianą polski chcę kupić sakwy i zastanawiam się czy kupić 80 litrowe z allegro no name:
http://allegro.pl/sakwa-rowerowa-z-plecakiem-3-komorowa-80-litrow-i2438413918.html

czy warto dołożyć i kupić przetestowane już sakwy Crosso Big dry 60 litrowe. A może ma ktoś na sprzedaż takie sakwy oraz bagażnik ?

Offline Mężczyzna boney

• Pomidor
  • Miasto: Ruda Śląska
  • Na forum od: 29.07.2011
ja bym kupil jednak jakies sprawdzone :P
Zapraszam ===>

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
Polecam Mainstream MSX. Używałem ich co prawda tak mało, że aż wstyd się wypowiadać ;) System montażowy (podobny do tego z Ortlieba), wykonanie i materiał (cordura) muszę przyznać są bardzo dobre.

Niestety w porównaniu do marnie wyglądających Crosso Dry trzeba dołożyć połowę ceny. Nie wiem też jak w tym momencie jest z ich dostępnością.
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Mężczyzna boney

• Pomidor
marnie wyglądających?
jedizesz sie lansować? ;]
Zapraszam ===>

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
marnie wyglądających?
Marnie wyglądających jeśli chodzi o materiał (to w dużo mniejszym stopniu), co mniej rzuca się w oczy ale bardziej przeszkadza - nie podoba mi się dosyć kłopotliwy system montażowy.

jedizesz sie lansować? ;]
Jeżdżę z workiem nylonowym kupionym za 25 zł - to dopiero lans ;)
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Mężczyzna boney

• Pomidor
w bierdonce dają za 7gr... przepłacasz.
Zapraszam ===>

Co powiecie o

http://allegro.pl/tylne-sakwy-i2500836463.html

same pozytywne komentarze rozmawiałem z kobietą własnoręcznie szyte podróbka crosso.

Offline Mężczyzna Mariusz

• Jestem, jaki jestem...
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 18.02.2012
Nie ufałbym tym haczykom.Nie widać albo nie ma regulacji naciągu dolnego haka.Crosso są zgrzewane nie szyte.
Dołożyłbym kilka złotych i kupił nawet używane Crosso(na forum ktoś oferuje :) )
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

Tylko ze te używane kosztują za 150 zł przy cenie nowych 180 zł mało opłacalne

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
Opłacalne jest nawet jakby sprzedawał po 175 pln :)

Offline Mężczyzna Mariusz

• Jestem, jaki jestem...
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 18.02.2012
Czyli rozwiązanie jest już gotowe :)  Wiadomo,sprzedający chce sprzedać za jak najwięcej a kupujący chce kupić tanio :) to całkiem normalne.
Brać nowe Crosso Dry.
Warto śledzić Allegro,dzisiaj np były prawie nowe Ortlieb Roller Classic w fajnej cenie ale poszły na pniu.
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

Offline Kobieta Marta

• Miasto: Edynburg/Lodz
  • Na forum od: 18.09.2008
    • Historie z rowerem w tle
szy ma do sprzedania Crosso malo uzywane za 140
The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
Tiaa...
Ledwie używane crosso za 140-150 się nie opłaca, ale nowe NiewiadomoCoPrawieJakCrosso za 110 to ma sens.
Weź kup na co masz ochotę i ciesz się swoim wyborem.

Offline Mężczyzna Robb

• "Ojciec Założyciel"
  • Miasto: Kraina Wygasłych Wulkanów
  • Na forum od: 04.06.2006
    • Robb Maciąg
Tiaa...
Ledwie używane crosso za 140-150 się nie opłaca, ale nowe NiewiadomoCoPrawieJakCrosso za 110 to ma sens.
Weź kup na co masz ochotę i ciesz się swoim wyborem.
Dokładnie :)
… why so serious ?

Offline Mężczyzna boney

• Pomidor
także kupował bym na Twoim miejscu te używki. Wyglądają mało używane jeśli interesuje Cie moja opinia.
Tylko ja bym kolor przemalował :D
Zapraszam ===>

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum