Autor Wątek: DOłącze do wyprawy rowerowej w terminie 6-26 sierpnia  (Przeczytany 948 razy)

zu

• Gość
Witam , nie mam zadnych planow urlopowych ,a chetnie wybiore sie na jakas wyprawe rowerowa :)
Jestem srednio zaawansowana, nie  pokonam raczej 150 km dziennie ale kto wie... jak nie sprawdze to sie nie dowiem :) Jestem z W-wy. Czekam na jakies fajne propozycje :) Pozdr. Zuz

nogamarsjanina

• Gość
Również dołączę do wyprawy w tych dniach, bądź krótszą. Jestem z okolic W-wy

Offline Mężczyzna DiPejcz

• Miasto: Zabrze
  • Na forum od: 31.05.2011
to zapraszam
http://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=6844.0

wracam jednak nie busem, tylko po taniemu, pociągiem .... jakoś się uda :)

pozdrawiam
Radek

Offline krys

• Miasto: Kędzierzyn-Koźle
  • Na forum od: 12.07.2010
Hej! tu Krzysztof!A może komuś z Was nie pasuje tak sztywnie zaproponowany termin,i ma wolne,tak jak ja od17-18 sierpnia,z zahaczeniem września,wedle potrzeby. Też tak bardziej w cieple kraje,gdzieś nad morze.Może oprócz Chorwacji,bo tam już bylem. Pewnie zalożę nowy temat,ale myślę że spytać i tutaj mogę. Jeśli ktoś by byl chętny,to trasę można opracować wspólnie.
krys

Offline Bartek

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 15.11.2010
Hej

6 sierpnia rano startuję z Przemyśla i będę się kierował na północ. Szczegółowej trasy nie mam zaplanowanej, mam jedynie listę ciekawych miejsc i będę się starał jechać tak, żeby jak najwięcej z tego zobaczyć.
Przebiegi dzienne w granicach 100 km, czasem trochę więcej, czasem trochę mniej - zależnie od ukształtowania terenu, pogody, ilości atrakcji po drodze i humoru :)
W sobotę rano muszę być z powrotem w domu, więc będę się starał w piątek dojechać gdzieś, gdzie dojeżdża nasze kochane PKP. Ale czy to będzie Zamość, Chełm czy Biała Podlaska - nie mam pojęcia.

Jak chcecie dołączyć to zapraszam :)
Najwspanialsza mądrość – to poznanie samego siebie.

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
Do zobaczenia :D

Offline Mężczyzna Medawc

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 02.12.2010
Podpinam się pod temat.
Łącznie ze mną już 4 osoby - myślimy nad czymś razem?

Offline wokulsky

• Miasto:
  • Na forum od: 25.07.2012

Offline atuker

• Miasto:
  • Na forum od: 24.06.2012
Ja z kolei mam wolne w dn. 15-21 (lub 16-22) i przymierzam się do ruszenia na pn. Polski. Mieszkam w Warszawie, wstepny przebieg trasy: Działdowo-Iława-Grudziądz-Chojnice-Kościerzyna-Kartuzy-Gdańsk, tak by pokręcić się trochę po Borach Tucholskich i Kaszubach. Zaiteresowanych zapraszam do kontaktu.

Offline Mężczyzna Starnol89

• Miasto: Tychy
  • Na forum od: 25.03.2011
13 sierpnia wybieram się z Krakowa nad Solinę :)

skgsk88

• Gość
Cześć. Jakby co, to ja także mam wolne w dniach od 10 do 26 sierpnia i chęć na jakąś dłuższą trasę z dziennymi dystansami ponad 100km.  Jestem bardzo elastyczny co do dystansu i celu podróży. Kontakt GG: 12541829,mail: skgsk88@o2.pl, Grzesiek.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum