Witajcie!
Już od dłuższego czasu zaglądam na Wasze forum i w końcu nadszedł ten dzień, gdy postanowiłam porzucić anonimowość i przywitać się z Wami, bo ileż można korzystać z wiedzy i doświadczeń szerokiego grona forumowiczów nie mówiąc im nawet "dzień dobry" - toż to karygodne
Witam się zatem z Wami serdecznie i spieszę napisać parę słów, co ja za jedna:
Od zawsze byłam potworną powsinogą w wersji górskiej. Odkąd odkryłam, że zestaw rower+sakwy daje jeszcze większe możliwości niż zestaw buty+plecak, stałam się powsinogą rowerową. Lubię być w drodze i mieć poczucie, że mój dom może być wszędzie tam, gdzie rozbiję namiot, więc zaopatrzona w jeden z wyżej wymienionych zestawów staram się jak najczęściej uciekać z Warszawy - nie ważne czy na tydzień, dwa, czy tylko na parę godzin. Wyprawy większego kalibru mam nadzieję jeszcze przede mną, a na chwilę obecną jeżdżę w wymiarze wakacyjno-weekendowym. Dzięki Wam mam coraz więcej pomysłów na kolejne wyjazdy i coraz lepiej dogaduję się z moim przyjacielem rowerem:) Mam nadzieję, że z czasem może i moje blade pojęcie o tym i owym komuś tu się przyda czy zainspiruje, albo może uda się kiedyś z kimś z Was pojechać w jakieś fajne miejsce - kto wie, w każdym razie cieszę się, że jesteście!:)