Autor Wątek: torba na odzież-ktoś widział gdzie kupić?  (Przeczytany 608 razy)

Offline Mężczyzna Mariusz

• Jestem, jaki jestem...
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 18.02.2012
NA filmie w 2:20 minucie pojawia się czerwona torba.
Moja prośba,widział ktoś może gdzie taką lub podobną można kupić?
Najlepiej u nas w kraju.
Byle cena mnie nie ostudziła  ;D
[ Invalid YouTube link ]!
« Ostatnia zmiana: 31 Lip 2012, 18:43 Mariusz »
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

Offline Mężczyzna Daniel

• turysta licznikowy
  • Miasto: Augsburg
  • Na forum od: 16.03.2009
Trzeba poszukać, gdzie sprzedają produkty eagle creek.
Ale zgadzam się, że jest zbędna i pewnie kłopotliwa - bo sakwy zwężają się do dołu, a taki sześcian jest średnio pakowany. Chyba, że do walizki ;]
Wracam do jeżdżenia.

• Jestem, jaki jestem...
Sześcian jest miękki więc łatwo pod naciskiem przyjmie odpowiedni kształt,nawet zwężający się ku dołowi.Więc nie widzę problemu.  :) Ale szukam ją trochę pod innym zamysłem.
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

• Jestem, jaki jestem...

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum