Jakby to tu zacząć..
Cześć, mam na imię Maciek i jestem uzależniony... : ) Oczywiście w rowerowym sensie tego znaczenia..
Od września zeszłego roku jeżdżę na Gary Fisher Marlin z 2006 r. opisywać rowerku mi się za bardzo nie chce : )) noo..
Przez wcześniejsze lata jeździłem tak na damce kolarzówce sprowadzonej z Francji przez moją siostrę, która ma teraz koło 20 lat... i aktualnie jestem na etapie renowacji : ))
Od września zrobiłem tylko 900 km.. Wiem, wiem, marny to dystans, ale większa część tras była w granicach 40-60 km... Jeździłem z kolegą - to były wyłącznie trasy leśne..
Ostatnio na rowerze (dalej jak 10 km ) to jeździłem w lutym przed wypadkiem i nie zapowiada się chwilowo na jakąś dłuższą wycieczkę - głowa nie wyzdrowiała, a nie mam nikogo kto mógłby w razie czego udzielić pomocy : ))
Co to jeszcze dodać..
Forum znalazłem szukając opinii smarów : ))
po sezonie letnim (praca) chcę spróbować wrócić do formy z przed kilku miesięcy i wyjeździć więcej jak 900 km : ))) prawdopodobnie sam, ale co zrobić.. chyba że ktoś jest z okolic Międzyzdrojów? : > szlaki rowerowe fajne... niektóre pozamykali w połowie ale da się jakoś przeżyć..
Troszkę się rozpisałem.. Chciałbym liczyć na Waszą pomoc w sprawie sprzętu, który być może będę systematycznie wprowadzał do swojej kolekcji.. : ))
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i żeby dobrze się Wam jeździło