Cytat: Freud w 15 Gru 2011, 22:49Cytat: yoshko w 15 Gru 2011, 20:51Jak sprawdza się owijka na dłuższych trasach? Ja chcę, ja chcę Dla żony na zastosowanie turystyczne Mogę to jakoś od Ciebie odebrać?Chodzi, że chcesz kierownicę? Póki co dostałem rezerwację na nią jakieś 2h temu Ale jak nie wypali, to jesteś pierwszy w kolejce.
Cytat: yoshko w 15 Gru 2011, 20:51Jak sprawdza się owijka na dłuższych trasach? Ja chcę, ja chcę Dla żony na zastosowanie turystyczne Mogę to jakoś od Ciebie odebrać?
Jak sprawdza się owijka na dłuższych trasach?
A kilka miesięcy temu ogłosiłem, że oddam, to nikt się nie odezwał.
Cytat: yoshko w 15 Gru 2011, 22:49ale jak masz taką fikuśną kierownicę to ergony nie wchodzą w grę No ja Cię proszę, na zlocie nie byłeś jak zakładałem ergony na moje ustrojstwo?
ale jak masz taką fikuśną kierownicę to ergony nie wchodzą w grę
Może ktoś polecić jakieś chwyty, na razie miałem 2 pary Authorów Ergo, ale dość szybko się zużywają i brudzą ręce, mam też Ergony ale nie jestem z nich zadowolony.Szukam czegoś kształtem zbliżonego do Authorów http://velo.pl/produkty/?m=0&pk=%&id=1934, ale żeby wytrzymały mi przynajmniej sezon, nie brudziły rąk, i fajnie jakby były przykręcane śrubką.