Autor Wątek: Chwyty na kierownice  (Przeczytany 16071 razy)

Offline Mężczyzna Riese

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 09.01.2012
Odp: Chwyty na kierownice
« 22 Lut 2012, 07:38 »
Fajne :D, ale drogie troche :P

Parę dni temu widziałem owe Specialized BG  w moim miejscowym sklepie na wyprzedaży za ok 50 zł...  Czytałem też o nich bardzo pochlebne opinie na jakichś hamerykańskich forach.

Offline Mężczyzna ambi

• Miasto: Brwinów
  • Na forum od: 21.02.2010
« 8 Gru 2012, 17:48 »
Używa ktoś chwytów z zintegrowanymi rogami? Ewentualnie rogów tego typu: http://allegro.pl/pro-anatomic-rogi-czarne-nowe-wysylka-7-pln-bc-pl-i2795398496.html Znajdzie się coś ciekawego tańszego od ergonów?

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
« 8 Gru 2012, 19:15 »
Używałem podobnych (takie z jaszczurkami(?)). Bardzo przyjemnie się trzymało na podjazdach. :) Niestety miałem za szeroką kierownicę co pogarszało komfort i brakowało też trochę możliwości "wyciągnięcia się". Wymieniłem je na długie Autohory.
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
« 8 Gru 2012, 22:12 »
Ja mam w jednym rowerze takie z linka i nie są złe, choć chyba akurat do moich dłoni nie do końca pasują, ale dajemy radę.

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
« 9 Gru 2012, 15:25 »
@ambi, tutaj masz za połowę ceny ale trzeba miesiąc poczekac na dostawę

http://dx.com/p/acacia-1861-rubber-bike-bar-ends-black-pair-164494

Offline Mężczyzna ambi

« 9 Gru 2012, 23:03 »
Ten dx jest sprawdzony? Różne opinie w internecie przeczytałem..
Kupiłbym takiego ergona dla ubogich:) http://dx.com/p/mountain-bike-cycling-rubber-aluminum-alloy-handlebar-bar-ends-grip-pair-166330

Offline Mężczyzna Mariusz

• Jestem, jaki jestem...
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 18.02.2012
« 9 Gru 2012, 23:09 »
Tak DX sprawdzony,przysyłają.
Jedynie przeważnie nie spieszą się z realizacją zamówienia.
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.02.2011
« 9 Gru 2012, 23:25 »
ja kuchenkę dostałem po około 14 dniach, zero problemów.
Cytat: Hipek
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.

Offline Mężczyzna laxigen

• Miasto: Bielsko-Biała
  • Na forum od: 23.04.2012
« 10 Gru 2012, 17:09 »
@yoshko
@Mariusz
@olo

Czy mi się wydaje, czy przesyłka jest za darmo?

Szukałem podobnych chwytów u nas ale dziwiłem się, że są takie drogie. A w tych cena super.

Podrzucicie jeszcze jakieś rzeczy warte kupienia u nich.

• Jestem, jaki jestem...
« 10 Gru 2012, 21:49 »
Tak jak jest napisane przy danym przedmiocie,za darmo :)
Oświetlenie,latarka,kuchenka,telefon,tablet...
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

Offline Mężczyzna hejtyniety

• Doktor Ojtamojtam
  • Miasto: Katowice, Ustroń
  • Na forum od: 16.07.2012
    • Mój blog wyprawowo/rowerowy
« 11 Gru 2012, 07:00 »
Jak jeszcze dolar był za 2zł to okropnie dużo kupowałem w DX, ale nie wszystko tam jest warte swojej ceny. Część rzeczy ewidentnie nie przeszła kontroli jakości, a rzeczy w pełni sprawne są po prostu droższe. Dlatego właśnie czasami jeden produkt występuje tam kilkukrotnie w różnych cenach. Osobiście kupuje tam jakieś fajne światełka, bo tego w Polsce nie ma, ale kupę rzeczy od nich popsuło mi się po kilku tygodniach a jak wiadomo z reklamacją jest krucho (wysłałem, przypominałem i cisza). Z realizacją zamówienia też jest różne, a najgorzej w okolicach chińskiego nowego roku (ponad 2 miechy czekania!).

Pamiętajcie, że do cen trzeba doliczyć opłatę z PayPal i ewentualne cło (które można obejść, ale to znów nie jest takie oczywiste).

W lidlu od czasu do czasu pojawiają się chwyty zintegrowane z rogami. Cena kusi, ale czy przekłada się na jakość?

Offline Mężczyzna globalbus

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 03.05.2011
    • blog podróżniczy
« 11 Gru 2012, 15:47 »
doliczyć opłatę z PayPal
Prowizję paypal ponosi sprzedający.

My home is where my bike is.

• Jestem, jaki jestem...
« 11 Gru 2012, 16:45 »
Cła się nie da obejść,nie tędy droga :)
Każda paczka przechodzi przez ręce pracownika urzędu celnego.Jeżeli przedmioty w paczce nie wskazują na ilość handlowe,nie są dużej wartości to przeważnie(z naciskiem na przeważnie) cło nie zostanie naliczone.Pakowanie i znakowanie jako "gift" paczki przez DX, jako sposób na uniknięcie czynności celnych,należy włożyć między bajki.Kupowałem dużo,cła nigdy nie płaciłem.Co nie oznacza,że następnym razem nie zapłacę.

Offline Mężczyzna ambi

« 11 Gru 2012, 23:13 »
No to zamówiłem te 'ergony';) I jeszcze za półtora dolara opaskę na kostkę. Na zimę, 'do garnituru' jak znalazł ;)
Dam znać jak przyjdzie i czy chwyty są warte swojej ceny.

Offline Mężczyzna hejtyniety

• Doktor Ojtamojtam
  • Miasto: Katowice, Ustroń
  • Na forum od: 16.07.2012
    • Mój blog wyprawowo/rowerowy
« 12 Gru 2012, 06:32 »
doliczyć opłatę z PayPal
Prowizję paypal ponosi sprzedający.

Ale niekorzystny przelicznik waluty już obciąża Ciebie - przecież to jest ukryta prowizja...

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum