Autor Wątek: Pogórze Wiśnickie, Beskid Wyspowy, Beskid Sądecki, Pieniny i Gorce  (Przeczytany 952 razy)

Offline Mężczyzna podjazdy

• niech tak się stanie
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 01.02.2011
« Ostatnia zmiana: 5 Cze 2021, 18:31 podjazdy »
"Mogło być gorzej. Twój wróg mógł być twoim przyjacielem." Stanisław Jerzy Lec.

Offline Mężczyzna Pustelnik

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 13.03.2010
To co cię gryzło to raczej muchy końskie - takie szare podłużne, gzy są grube i okrągłe i o wiele rzadziej gryzą ludzi. W tym roku dziabły mnie muchy już 3 razy, a wcześniej przez całe życie tylko raz, więc chyba jest ich więcej niż zwykle. Najgorsze, że nic na nie nie działa oprócz ucieczki. Bardzo fajny wyjazd. W czym robisz takie ładne profile wysokości?

O gryzących stworach:
http://www.rowerowarosja.pl/?p=307
Ach, każdy rowerzysta zwykł, o grację dbać i styl. I aby linię mieć i szyk, przemierza setki gmin.
Rozkoszny życia jego tryb i piękny szprychy błysk. A kiedy wita długi zjazd, rozjaśnia mu się pysk.

Offline Mężczyzna Turysta

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 15.06.2011
Kolejny fajny podjazdowy wypad.
O mały włos miałem szansę Cię spotkać, bo na Hali Łabowskiej byłem rowerem w tym samym dniu.
Jednak ja byłem tam wczesnym rankiem a Ty - o ile dobrze przeczytałem - wieczorem.
Podjeżdżałem z drugiej strony - z Wierchomli Wielkiej.

A drogę przez Wysokie miałem okazję pokonać samochodem kilka dni wcześniej i byłem pod wrażeniem widoków.

Offline Kobieta hindiana

• Miasto: Irlandzka wieś, królewskie hrabstwo
  • Na forum od: 04.09.2010
    • 87th Dublin Polish Scout Group, Scouting Ireland
Bardzo bliska mi galeria :) A z Poznania też ostatnio tłukliśmy się tym pociągiem, tylko o godzinę dłużej. Koszmar po prostu... Ładnie piszesz, podjazdy, zawsze czytam z przyjemnością Twoje relacje.
Mądrzy ludzie czasem się wygłupiają, głupi zawsze wymądrzają.
www.plscout.com

Tagi: małopolskie 

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum