Autor Wątek: Dolączę do wyprawy rowerowej w terminie18.08-03.09  (Przeczytany 792 razy)

Offline krys

• Miasto: Kędzierzyn-Koźle
  • Na forum od: 12.07.2010
Hej!Jestem Krzysztof.Ci co bardziej śledzą inne posty,zdążyli już pewnie o mnie przeczytać. Chcialbym w tym roku wyruszyć na poludnie,ale niekoniecznie. Chętnie "podczepię" się do każdej sympatycznej wyprawy,lub choćby pojedynczego "osobnika"plci obojętnej.Pomimo lekko wyższej średniej wieku jestem równy gość,i potrafię się dostosować do każdych warunków.Pewnie jak większość z Was nie lubię jeździć sam. Jak to się ladnie mówi-"czekam na propozycje"
krys

Offline Mężczyzna paweł.70

• Marin
  • Miasto: Ciepłe Łóżeczko
  • Na forum od: 28.11.2011
Wyższa średnia to ile?

Dom jest tam, gdzie rozkładamy obóz
Liczy się podróż, a nie cel.

Offline krys

krys

Offline Mężczyzna paweł.70

• Marin
  • Miasto: Ciepłe Łóżeczko
  • Na forum od: 28.11.2011
50.
To dobry rocznik  ;) Może w przyszłym sezonie gdzieś pokręcimy

Dom jest tam, gdzie rozkładamy obóz
Liczy się podróż, a nie cel.

Offline krys

Trasa ambitna,ale niestety nie mam amortyzatorów,ani takiej szerokości opon,chociaż przelożenia by wystarczyly. Jakby w to wszystko wpleść trochę wypoczynku nad większą wodą...i może mniej jazdy pociągami.W zamian więcej szosówki,mniej zjazdów.Rozumiem że masz takie anie inne preferencje,i wszystko przemyślane w szczególach.
krys

Offline krys

Ok! Naprawdę fajnie że taki plan "podjazdy"sobie zalożyleś. Ja chcialbym się trochę pomęczyć,żeby u celu choć trochę wypocząć.Czy ktoś ma podobny plan?
krys

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum