- czy sandały wystarczą?niewiem czy jest sens brac buty(polbuty) na 5-6 dni w alpach; zawsze skarpetki 2pary moge zalozyc; a jak deszcz to nie bede musial suszyc butow...
jeszcze jedno pytanko. mam sakwy crosso dry; ale haki nie leza w lini prostej(jesli zaloze w lini prostej to sakwa jest ukosnie pochylona(miejsca dla duzospopych:) )wszystko spoko, ale ta jedna metalowa obejma jest troche luzna- przy wjezdzie na dziure podskakuje. Naciagniecie gumy nic nie dajeprosze o szybka pomoc
Che bella gita ! Włochy są pięknę, ludzie też w porządku. Ciekawi mnie czemu mieliście problemy z noclegiem, nam zawsze udało się znaleźć nocleg na ogródku we Włoszech Co prawda zaczynaliśmy od " Siamo di Polonia e cerciamo un posto dove possiamo dormire in due tende", ale ta Polska na początku zawsze jakoś pomagała. Czemu uważasz, że Włochy północne są nudne ? Fakt, jest tam bardzo dużo wpływów z Austrii, ale tereny są bardzo ciekawe, zwłaszcza przez obecność Alp i Dolomitów
Chcę wam zareklamowac południe, bo chętnie poczytałym o jakichś wypadach tam, bo góry są też ładne, a okolice przyjazne turyscie,a nie biznesmenowi
Człowiek z lizakiem, jak na policję przystało, spogląda w przepaść pod wiaduktem, na którym stoimy, szukając dobrego miejsca dla nas.
1. Jak wyglada spanie na dziko w Toskanii ? Z tego, co moge zobaczyc poprzez Google Maps same pola lub winnice.....
2. A spanie na gospodarza? Nie zakladam, ze zawsze bedzie kamping... Po cichu licze na pomoc ze strony Juniora... Wlosi , wiadomo, lubia dzieci, a szczegolnie takie blondasy jak moj....
3. Wybieramy trasy boczne, umijamy szerokiem lukiem duze miasta, skupiamy sie na prowinzji i krajobrazie Toskanii , a nie na zabytkach, muzeach . itd.... Rozumiem, ze oprocz glowych drog, sa boczne, prawie puste?