Autor Wątek: Przywitanie  (Przeczytany 523 razy)

Offline Mężczyzna ^Steven^

• Miasto: Mława
  • Na forum od: 12.08.2012
Przywitanie
« 12 Sie 2012, 23:23 »
Siema!
Jestem tutaj nowy, jednak już mi się to forum podoba :) Swoją przygodę z podróżowaniem na rowerze rozpocząłem około 2 lata temu. Moje portfolio nie jest bogate, nie mniej jednak pochwalić mogę się udanymi wyjazdami m.in w Beskid Śląski ( okolice Wisły/Szczyrku - trasy na Skrzyczne, Kubalonkę ) , wypadem na Mazury ( jeziora wokół Olsztynka ) i częstymi dłuższymi trasami do podwarszawskich miejscowości ( Góra Kalwaria, Warka, Modlin ) .

Na te wakacje miałem bardzo ambitne plany rowerowe wraz z moją partnerką ( Bornholm, Mazury cz. II , może Litwa...) . Niestety. Złamanie V kości śródstopia zablokowało ją pechowo na cały okres wakacji.
Jestem studentem i szukam osoby w wieku 20-28 lat na wspólny wypad rowerowy na kilka dni gdzieś po Polsce, lub gdzieś za granicę ( np. Czechy/Słowacja )

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
Odp: Przywitanie
« 13 Sie 2012, 11:11 »
witaj z Mławy. W piątek będę przejeżdżał autem przez Mławę na wyprawę. Zamierzam tam zjeść obiad w pierogarni koło rynku.

witaj na forum!

Offline Kobieta Marta

• Miasto: Edynburg/Lodz
  • Na forum od: 18.09.2008
    • Historie z rowerem w tle
Odp: Przywitanie
« 14 Sie 2012, 10:57 »
Hello ;)
The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum